Stora Badhusgatan 37

Inom Vallgraven , Göteborg
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

701 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Modern kontorslokal om 701 kvm i välkända Merkurhuset - Närhet till vattnet, restauranger, barer, trendkänsliga butiker och stadens puls!

Välkommen till Stora Badhusgatan 37!

I det välkända Merkurhuset vid Skeppsbron har ni möjlighet att sitta i en modern kontorslokal på våningsplan fyra, som färdigställdes 2021. Här har ditt företag möjlighet att hyra in sig på 701 kvm kontor, som består av ett stort öppet kontorslandskap där företagets kreativa tankar kan flöda. Behöver man gå åt sidan för att ta ett samtal, eller ha möten, så finns här två samtalsrum och fem mötes-/konferensrum. Lokalen består även av pentry-yta, kopieringsrum, två wc, två hwc och städ. 

Här sitter ni med närhet till det mesta och har Göta Älv, Stenpiren, Rosenlund och Järntorget alldeles runt hörnet. Så tillgång till vattnet, restauranger, barer, trendkänsliga butiker och stadens puls är ett faktum! 

Välkommen till oss på Croisette för ytterligare information och bokning av visning!

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

  • Total yta:

    701 m2

Bekvämligheter

Dusch
Fiberanslutning
Kök/pentry
Konferens
Mötesrum
Serverrum
Telefonbås
WC
RWC

Utförande

Våningsplan:

4

Planlösning:

Planlösningen består av öppet kontorslandskap med stängda mötes-, samtal-, och konferensrum.

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Då lokalen är belägen alldeles intill Göta Älv, kan du under lunchen avnjuta en kortare promenad längst med vattnet.

Företag i närheten:

I samma byggnad sitter Forsman Bodenfors och Axel Arigato

Parkeringsmöjligheter/garage:

Max 4 parkeringsplatser finns, sedan finns även ett modernt och fint cykelrum för den som väljer cykeln till jobbet.

Närservice:

Här sitter ni med närhet till det mesta med Stenpiren, Rosenlund och Järntorget alldeles runt hörnet. Så tillgång till restauranger, barer, trendkänsliga butiker och stadens puls är ett faktum!

Kommunikationer

Med både Järntorget och Stenpiren runt hörnet finns här mycket goda kommunikationer med buss, spårvagn och båt.
Stora Badhusgatan 37

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare och företräder fastighetsbranschens mest progressiva kunder. Bolagets hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom transaktion, värdering & analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning, förvaltning samt försäkringsförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige och på Island med huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner