Hulda Mellgrens gata 2

Högsbo-Sisjön , Västra Frölunda
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

136 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Bra läge i Högsbo. Lokalen består av 4 rum. Parkering utanför ingår och dusch finns.

Med ett mycket bra och trevligt läge i Högsbo/Sisjön finner ni denna rumsindelade lokal. Lokalen kommer att fräschas upp för nästa hyresgäst. Välhållen och fräsch profilfastighet med busshållplats på kort avstånd. Läget är centralt i "nya" Högsbo och i nära anslutning till 421 och Sisjöns handelsområde och man kommer snabbt ut på viktiga trafikleder. Kontakta oss för mer information!

Ytor

  • Total yta:

    136 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Hulda Mellgrens gata 2

Våningsplan:

3

Dokument

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Högsbo-Sisjön är ett attraktivt industriområde med stark tillväxt i södra Göteborg. Området, som lämpar sig väl för de flesta verksamheterna, har ett centralt läge med närhet till många stora trafikleder och ligger dessutom utanför vägtullarna. Vidare finns allt en kan önska sig via ett brett utbud av butiker, service och restauranger. Högsbo-Sisjön har goda allmänna kommunikationer och trafikeras av flertalet busslinjer vilket gör det enkelt att ta sig till och från området. Frölunda Torg finns exempelvis 8–16 minuters bussfärd bort och knutpunkten Marklandsgatan nås på endast 10–14 minuter.

Närservice:

Beläget nära köpcenter 421 och Sisjöns Köpcenter.

Kommunikationer

Lättillgängligt med buss och bil.
Hulda Mellgrens gata 2

Om Lokalisera AB

En kontakt till rätt lokal! Lokalisera förmedlar kommersiella lokaler i Göteborgsregionen och i vårt utbud finner du kontor, lager, butiks och industrilokaler. Som lokalsökande hjälper vi er kostnadsfritt och förutsättningslöst att finna rätt lokal och läge. Få kontroll och översikt i lokalletandet samt få tillgång till unika lokaler genom oss. Tveka inte att kontakta oss redan i ett tidigt skede då vi kan ta fram lämpliga lokalobjekt specifikt utifrån era önskemål och behov. Självklart är vi behjälpliga med rådgivning gällande kontrakt, rutiner kring inflyttning med mera under hela processen. Genom oss får ni snabb återkoppling och personlig service samt spar tid och resurser i ert lokalletande. Ge er verksamhet de bästa förutsättningarna genom en optimal lokallösning.

Lokalisera AB

Flöjelbergsgatan 20B

431 37 Mölndal

www.lokalisera.se

Fler annonser från Lokalisera AB