Kungsgatan 41

GÖTEBORG
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

34 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Kontorshotell & coworking

Fantastiska 34 kvm i Dahlgrenska huset, Inom Vallgraven.

Välkommen till Dahlgrenska huset – en av Göteborgs vackraste och k-märkta byggnader! Huset stod klart år 1805 och man har sedan dess bevarat byggnadens struktur och detaljer. Nu finns möjligheten att hyra ett kontorsrum om 34 kvm i denna byggnad. Rummet är beläget på våning 3, högst upp i huset. Pentry, WC och loungeytor delas med övriga hyresgäster. I hyran ingår bredband, kaffe samt tillgång till konferensrum. Verkar detta som rätt lokal för er verksamhet? Kontakta oss!

Ytor

  • Total yta:

    34 m2

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Här sitter man med närhet till all tänkbar service, spårvagn och buss stannar vid Kungsportsplatsen som ligger några minuter bort. Centralstationen, Domkyrkan och Brunnsparken som är knutpunkter för kollektivtrafiken ligger även de på några minuters gångavstånd.

Kungsgatan 41

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

balder.se

Fler annonser från Fastighets AB Balder