Tegelbruksvägen 27

Östra Grevie , Vellinge
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

116 m²

Hyra

Hyra: enligt överenskommelse Fastighetsskatt: 54kr/mån VA: 150kr/mån beroende på verksamhet El debiteras enligt undermätare

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor

Fantastiskt nyrenoverat kontor med tre rum, toalett, kök och öppen yta ger en ljus och luftig känsla. Separat utrymme för arkiv och förvaring.

Detta är ett fantastiskt nyrenoverat kontor med tre kontorsrum, en toalett, ett kök och en öppen yta som skapar en ljus och luftig känsla i hela utrymmet. Det finns också ett separat utrymme för arkivering och förvaring, samt en trädgård som ger en härlig miljö att koppla av i under pauserna.

Det nya kontoret är utrustat med en ny luftvärmepump som bidrar till en energieffektiv och bekväm arbetsmiljö. Med denna luftvärmepump kan du känna dig trygg i att du kommer ha en perfekt temperatur i kontoret, året runt.

Sammanfattningsvis är detta kontor perfekt för ett team av medarbetare som behöver ett bekvämt och effektivt utrymme att arbeta i. Med tre kontorsrum, toalett, kök, öppen yta och arkivutrymme, har du allt du behöver för att ha en produktiv arbetsdag. Trädgården och den nya luftvärmepumpen ger också extra komfort och trivsel till arbetsmiljön.

Övrig information

Övrigt:

Parkeringsplatser finns att hyra precis utanför. Fiber finns.

Ytor

  • Total yta:

    116 m2

Ytbeskrivning

Kontorsrum: Det finns tre separata kontorsrum i planlösningen. Dessa rum är avsedda för att ge arbetsplats för en eller flera personer. De kan användas som arbetsrum, mötesrum eller teamrum. De är avskilda och erbjuder en tyst och privat arbetsplats. Kök: Köket är ett separat utrymme och är avsett för att ge möjlighet till förfriskningar och enkel måltidsförberedelse. Här finns diskbänk, kylskåp och skåp för förvaring av köksredskap och förnödenheter. Toalett: Toaletten är belägen nära kontorsrummen och köket för enkel tillgänglighet. Den är utrustad med en toalett, handfat och dusch. Öppen yta : Den öppna ytan är ett stort och luftigt utrymme som kan användas för informella möten, lunch eller bara för att koppla av under en paus. Här finns det möjlighet att möblera med en mysig soffgrupp Arkiv: Detta utrymme är avsett för förvaring av arkiv och andra förnödenheter som behövs för verksamheten. Det kan användas som ett förråd eller för att förvara viktiga dokument och filer.

Bekvämligheter

Besöksparkering
Dusch
Fiberanslutning
Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Mötesrum
Parkering
Skyltläge
Terrass
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Långtidskontrakt

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Kontraktbeskr.:

3-års kontrakt med 9 månaders uppsägning

Tillträde:

Omgående

Hyresinformation:

Hyra: enligt överenskommelse Fastighetsskatt: 54kr/mån VA: 150kr/mån beroende på verksamhet El debiteras enligt undermätare

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Östra Grevie 1:48

Renoveringsår:

2023

Våningsplan:

1 av 1

Antal rum:

4

Planlösning:

Denna planlösning erbjuder en optimal balans mellan funktionellt utrymme och en trevlig arbetsmiljö. Med tre kontorsrum kan du enkelt skapa en arbetsplats för ett team av medarbetare, eller varför inte använda rummen som enskilda arbetsrum eller mötesrum. Köket gör det möjligt att ha en plats för förfriskningar och enkel måltidsförberedelse, vilket sparar tid och ger möjlighet att ha en mer effektiv arbetsdag. Toaletten ligger bekvämt nära kontorsrummen och köket, vilket ger enkel tillgång för alla som arbetar i utrymmet. En av de mest anmärkningsvärda egenskaperna i denna planlösning är den öppna lounge ytan. Detta utrymme är perfekt för att ha informella möten, för att arbeta tillsammans eller för att bara koppla av under en paus. Den öppna layouten skapar en luftig och ljus känsla i rummet, vilket bidrar till en positiv arbetsmiljö. Sammanfattningsvis är denna planlösning en utmärkt möjlighet för en grupp av arbetskollegor eller företagare att samarbeta i en professionell och bekväm miljö. Med tre kontorsrum, kök, toalett och öppen lounge yta har du allt du behöver för en produktiv arbetsdag.

Teknisk information

Uppvärmning:

Luftvärmepump

Ventilation:

Mekanisk till- och från luft

Omgivning

Företag i närheten:

Ja, flertal

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkering finns att hyra utanför

Skyltläge:

Ja

Vägbeskrivning:

OBS! Om ni ska köra dit och titta så kör till Tegelbruksvägen via Steglarpsvägen, undvik att köra genom in genom villaområdet.

Tegelbruksvägen 27

Om Eroom Förvaltningsbolag

Välkommen till Eroom Förvaltning – Framtidens Fastighetspartner! Vi äger och förvaltar fastigheter i Sofielunds Industriområde, Norra Grängesbergsgatan, Östra Grevie och Östra hamnen i Malmö. Med 47 000 kvm kontor, lager, handel och industri samt 270 nöjda hyresgäster, är vi en ledande aktör på Malmös fastighetsmarknad. Vi strävar efter att samarbeta med hyresgäster, fastighetsägare och Malmö Stad för att bidra till stadens positiva utveckling. Vår filosofi är: hög service, låga hyror och win-win för alla parter. Välj Eroom Förvaltning för era lokalbehov och upplev en företagskultur präglad av samarbete och hållbarhet.

Eroom Förvaltningsbolag

Norra Grängesbergsgatan 20

214 50 MALMÖ

www.eroom.se

Fler annonser från Eroom Förvaltningsbolag