Byalagsgatan 14

Hisingen , GÖTEBORG
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

118 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor

Kontorslokal med egen entré vid torget.

Kontorslokal med egen entré i markplan vid Kyrkbytorget, 5 rum, pentry och WC (ej HWC). Lokalen ligger i markplan och har egen entré. Ingen insyn men bra ljusinsläpp då fönstren sitter en bit upp. Framtidens bredband finns indraget i lokalen - ett höghastighetsnät med öppen fiber där du kan välja tjänster inom bredband, tv och telefoni från ett flertal olika leverantörer.

Övrig information

Övrigt:

Fastigheten ägs av Bostadsbolaget och lokalerna hyrs ut av GöteborgsLokaler. Båda bolagen ägs av Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för en hållbar stad, öppen för världen. GöteborgsLokaler äger och förvaltar 160 000 kvm lokaler för vilka bolaget ansvarar för uthyrning, tekniska förvaltning och utveckling av fastigheten. I dessa fastigheter är samtliga ytor lokaler. Bolaget externförvaltar ytterligare 254 000 kvm med annan fastighetsägare. För externförvaltade fastigheter ansvarar GöteborgsLokaler för uthyrning av lokaler, avtalsfrågor, centrumutveckling och för hyresadministration, medan fastighetsägaren ansvarar för den tekniska förvaltningen och underhåll. Sammanlagt omfattar GöteborgsLokalers fastighetsförvaltning 414 000 kvm kommersiella ytor, vilket gör oss till en av Göteborgs största kommersiella fastighetsförvaltare.

Ytor

  • Total yta:

    118 m2

Ekonomi

Tillträde:

Omgående. Omgående

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Kyrkbyn 92:1 (2)

Omgivning

Omgivning/natur:

Kyrkbytorget finner du centralt på Hisingen alldeles intill Eketrägatan. Kyrkbytorget är ett stort torg som byggdes på 50-talet och sedan dess finns ett rikt utbud av olika butiker och verksamheter kring torget. Torget har en speciell karaktär med en stor öppen torgyta som är belagd med vacker kullersten. På vintern tjänar torgytan som försäljningsyta för julgranar och på sommaren för aktiviteter som knallemarknaden. Från Kyrkbytorget tar du dig enkelt ner till Norra Älvstranden, som ligger cirka 10 minuters bilväg från torget. Torget byggdes år 1955/56 och ritades av Tuvert Arkitektkontor AB och genomgick en ombyggnation 1993. I Kyrkbyn bor cirka 7 700 invånare. Läs mer på kyrkbytorget.se.

Närservice:

Kyrkbytorget erbjuder mycket god närservice med flera olika verksamheter. Här finns bland annat Coop Nära, Apotek, Bibliotek, Folktandvård, pizzeria, frisör med flera. Se vilka verksamheter på Kyrkbytorgets hemsida www.kyrkbytorget.se.

Kommunikationer

Spårvagnslinje 5, 6 och 10 stannar vid Eketrägatan som ligger ca 5 minuters gångväg från torget. Resan till centrala Göteborg tar ca 11-12 minuter med spårvagn. För tidtabeller och reseplanering i Göteborgsområdet läs mer på vasttrafik.se och trafiken.nu.
Byalagsgatan 14