Exportgatan 47B

HISINGS BACKA
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

91 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Välplanerad kontorslokal på 91 kvm!

Nu finns möjligheten till att hyra den här välplanerade kontorslokalen. Lokalen ligger på andra våningen och erbjuder 3 kontorsrum, pentry och förråd med bra ljusinsläpp. Här sitter du i närhet till E6 mellan Göteborg Centrum och Kungälv och du kan snabbt ta dig till Stigs Center som erbjuder bra lunchrestauranger och butiker. Hör gärna av dig om du har några frågor och funderingar!

Ytor

  • Total yta:

    91 m2

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger i Backas industriområde med närhet till E6 och Göteborgs centrum. Det finns stort serviceutbud inom kort avstånd.

Närservice:

I närheten finns Stigs Center och Bäckebol som ger ett fullt serviceutbud.

Kommunikationer

Busslinje 47 går med täta mellanrum, hållplats Exportgatan. Parkering finns invid fastigheten och är avgiftsfri.
Exportgatan 47B

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

balder.se

Fler annonser från Fastighets AB Balder