Kungsgatan 26

Norrmalm , STOCKHOLM
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

306 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Trevlig nyrenoverad lokal mitt på Kungsgatan

Vacker lokal med genomgående parkett och fint ljusinsläpp.

Ytor

  • Total yta:

    306 m2

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Utförande

Våningsplan:

5 av 6

Dokument

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

NÄRSERVICE: Fastigheten ligger i ett mycket bra cityläge mitt på Kungsgatan med endast fem minuters promenad till Hötorget åt ena hållet och Stureplan åt det andra. Närhet till all tänkbar service i form av shopping, restauranger, gym och hotell.

Kommunikationer

Mycket goda kommunikationer med både tunnelbana och bussar. Hötorgets tunnelbanestation ligger några minuter bort och innerstadsbussarna nr 1 och nr 75 går precis utanför dörren.
Kungsgatan 26

Om Olov Lindgren AB

Olov Lindgren AB är ett familjeägt fastighetsbolag, som grundades 1938 och äger i dag 115 fastigheter i Stockholm, bestående av både bostäder och kommersiella lokaler. Som långsiktig fastighetsägare tar vi ett socialt, ekonomiskt och miljömässigt ansvar. Vi vill bidra till en klimatsmart stad. Vår vision är hållbara miljöer där människor känner tillit till varandra. Olov Lindgrens fyra kärnvärden är engagemang, omtanke, långsiktighet och utveckling. Kombinationen av en lång byggmästartradition med kvalitet i fokus, samt en förvaltningsfilosofi baserad på omtanke och trygghet har lett till att vi har mycket nöjda hyresgäster och engagerade medarbetare. Välkommen!

Olov Lindgren AB

Box 45079

104 30 STOCKHOLM

www.olovlindgren.se

Fler annonser från Olov Lindgren AB