Storgatan 35

Falkenberg centrum , Falkenberg
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

131 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Butik
  • Övrigt

Skräddarsy din butikslokal i Kronan shopping! 131 kvm med goda möjligheter för handeln och service.

Nu finns möjligheten att hyra butikslokal om 131 kvm i Kronan shopping. Butiken ligger på markplan med ingång från gallerian där Hemtex, Kicks, Phone House och Gina Tricot blir några av era närmsta grannar. Ytan anpassas tillsammans med er som hyresgäst för att skapa en skräddarsydd butikslokal utefter verksamhetens behov. Se första bild som inspiration. Varmt välkommen att lämna intresseanmälan eller kontakta ansvarig uthyrare för visning!

Ytor

  • Total yta:

    131 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Kronan 27

Omgivning

Omgivning/natur:

Falkenberg har strax över 45 000 invånare och är stad med tillväxt. De senaste 10 åren har invånarantalet stadigt ökat med snart 10%.

Närservice:

I Kronan finns gott om service i form av shopping, gym, café, restaurang, bankomat och paketutlämning.

Kommunikationer

Busslinje 11 stannar 100 m utanför Kronans huvudentré. Falkenberg Bussterminal når du på en 4 min kort promenad. Till bussterminalen ankommer busslinje 1, 553 och 555 från Falkenbergs tågstation. Tåglinje 029 tar dig till och från Halmstad C och Göteborg.
Storgatan 35

Om Nordic PM AB

Vi på Nordic PM är konsulter som förvaltar fastigheter och hyr ut lediga lokaler. Vi kan erbjuda såväl kontorslokaler, butikslokaler, restauranglokaler och lagerlokaler, som lokaler för utbildning, vård och omsorg. Vi är fastighetsägarens representant vid uthyrningar och bistår med visningar, offerter, avtalsförhandling och kontraktsskrivning. Vi kan även erbjuda ett flertal omkringtjänster, från projektledning för lokalanpassning till flytt- och städhjälp.

Nordic PM AB

Hästholmsvägen 28

131 30 Nacka

www.nordicpm.se

Fler annonser från Nordic PM AB