Fabriksgatan 7

GÖTEBORG
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

263 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Ljus kontorslokal med en effektiv fördelning av ytor.

Mycket fräsch och ljus kontorslokal med öppen planlösning och stora fönster. Lokalen är fördelad på mestadels öppen planlösning, konferensrum, pentry, receptionsdel och kapprum. Lokalen har dessutom en HWC. Kontoret ligger i ett av Gårdas finaste kontorshus med mycket bra skyltläge. Välkommen att kontakta oss för visning.

Ytor

  • Total yta:

    263 m2

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger med närhet till Göteborgs centrum, Ullevi, Liseberg och Svenska Mässan. Nya Citygate och Kinneum mitt över gatan vilket kommer bidrar till ett nytt "företagscenter" i Göteborg.

Närservice:

I Gårda finns främst kontorsfastigheter och ligger i östra delen av Göteborgs innerstad nära Svenska Mässan, Ullevi och Centralstationen. I området finns flertalet lunchrestauranger och caféer att välja bland.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med bil, buss och tåg. Fastigheten ligger vid knutpunkten för stadens alla genomfartsleder med avfart Ullevimotet i direkt anslutning till de stora lederna E6, E20, R45 och R40 mot Landvetter flygplats. I fastigheten finns ett garage i två våningar här finns också cykelparkering. Närmaste busshållplats är hållplats Ullevi Norra som man når på några minuters promenad. Cykeluthyrning "Styr och Ställ" finns också i närområdet.
Fabriksgatan 7

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

balder.se

Fler annonser från Fastighets AB Balder