Vallgatan 21

GÖTEBORG
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

105 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Kontorslokal i Kvarter Victoria

Mitt i innerstan i Kv. Victoria på Vallgatan 21 en trappa upp i fastigheten kan vi erbjuda en kontorslokal om 105 kvm. Lokalen är av äldre karaktär med djupa fönster nischer och högt i tak. Ytskikten behöver en uppfräschning och här har ni som ny hyresgäst möjlighet att vara med och påverka. Välkommen att planera ert nya kontor tillsammans med oss!

Övrig information

Övrigt:

Gatorna har fått sina namn efter sina placeringar innanför fästningsvallen, där behovet av snabb uppställning av trupper var avgörande (att larma). Södra Larmgatan är i sin östra hälft i första hand en gågata och dessa charmiga kvarter är en lika given mötesplats för shopping och en kopp kaffe, som restaurang- och barhäng när mörkret faller. Trendiga butiker, restauranger och barer sticker ofta ut hakan och bjuder på det lilla extra, vare sig det gäller kaffekunskap, lokala klädmärken eller restauranginredning. Alldeles i närheten ligger Saluhallen med sitt rika utbud av delikatesser och restauranger På bekvämt gångavstånd når man Centralstationen, Lilla Bommen med Göteborgsoperan, Nordstan’ och Nils Ericssonterminalen med avgångar till hela länet. Området är lättillgängligt hur man än väljer att transportera sig. Det är mycket goda förbindelser med såväl spårvagn som buss och den som kommer med flyg är i centrum på c:a 25 minuter.

Ytor

  • Total yta:

    105 m2

Utförande

Byggår:

1929

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Våra lokaler Inom Vallgraven Redan med en adress inom Vallgraven säger du något om ditt företags profil. Finns du här behöver du inte längre åka till kunderna - de kommer att vilja besöka dig istället. Inom Vallgraven har vi ett stort och varierat utbud av lokaler i varierande storlek. Gemensamt för lokalerna är deras höga komfort och att de ligger på de rätta adresserna. Har du gäster som stannar över natten finns också flera av stadens bättre hotell i området. Vill du dessutom ta hand om dina gäster och bjuda på middag är det i princip bara att kliva ut från kontoret så finns ett stort utbud matställen att välja på. I kvarteren kring Korsgatan, Kungsgatan och Kungsportsplatsen kan vi erbjuda några av de absolut bästa butikslägena i Göteborg. Butiker och service Inom Vallgraven finns shoppingstråken och de små passagerna med butiker, restauranger och caféer. Och här finns det naturliga flödet av människor. Kommunikationer Vare sig man är långväga affärsbesökare eller göteborgare på shoppingtur, är det enkelt att ta sig till området Inom Vallgraven. Lokaltrafiken med spårvagnar och bussar har givetvis knutpunkter här. Dessutom ligger järnvägsstationen inom bekvämt gångavstånd från områdets kärna. Och den som kommer med flyg är via Flygbussarna inne i city på 25 minuter.

Vallgatan 21

Om Wallenstam AB

Vi erbjuder olika typer av lokaler i attraktiva lägen i Göteborg, Stockholm och Uppsala. Vi anpassar nya lokaler och skräddarsyr helt utifrån hyresgästens verksamhet och önskemål. Vi ser långsiktigt på vår relation och en hjärtefråga för oss är att ge bra service snabbt och att följa och stötta ditt företags utveckling över tiden.

Wallenstam AB

Kungsportsavenyen 2

401 84 GÖTEBORG

www.wallenstam.se

Fler annonser från Wallenstam AB