Hvitfeldtsgatan 15

Inom Vallgraven, City, CBD , Göteborg
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 299 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde möjligt från q4 2023

Beskrivning

  • Kontor

Redan för 400 år sedan hade Kvarteret Regina "frihet" som ledord, präglad av dåvarande regent drottning Kristina

"Jag föddes fri, levde fri och ska dö frigjord" – Christina Regina

På Rosenlund i Göteborg, rakt under bastion Christina Regina, hittar du kvarteret Regina. Med ambitionen att väcka liv i en del av Göteborgs stadskärna som tidigare varit lite av en undangömd och slumrande plats, genomgår vårt gamla kontorskomplex en dramatisk förvandling. Här skapar vi ett kvarter som rymmer alla behov, en plats som handlar om full frihet hela vägen ut. Vårt kontorserbjudande i kvarteret Regina möjliggör en variation av olika hyresmodeller. Mat, dryck, butiker och härliga terrasser med citys takåsar och Haga som fond, är ytterligare ingredienser som kvarteret Regina kommer att erbjuda!

Övrig information

Övrigt:

Med 31 000 kvadratmeter av full frihet får alla behov plats. På nio plan, närmare bestämt. Så oavsett om ni behöver ett stadigvarande kontor med fasta platser för alla medarbetare eller en aktivitetsbaserad möteshub för distansarbetande kollegor, så möter kvarteret Regina dessa behov i ett absolut centralt läge. Regina skapas för nutidens och framtidens människor som kräver inspiration och frihet i arbetslivet såväl som i livet i stort. Här stöttar nya tekniska lösningar hybridarbete. Det som händer med husets utsida påverkar insidan då fasaden öppnar sig mot staden med nya ingångar och trapphus. Fönstren blir också större och ljusgårdarna blir de nav som en modern lokal behöver för samarbete och kreativitet. Och kanske en och annan ny insikt.

Ytor

  • Total yta:

    1299 m2

Bekvämligheter

Besöksparkering
Cykelrum
Elbilsplatser
Omklädningsrum
Parkering
Restaurang
Skyltläge
Terrass

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde möjligt från q4 2023

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Inom Vallgraven 37:20 & 37:21

Byggår:

1978

Renoveringsår:

2023

Planlösning:

Vi erbjuder flexibla, anpassningsbara kontorsytor som skräddarsys efter era behov. Framtaget skissförslag inom denna publicering utgör enbart ett förslag om möjlig kontorslayout. Generösa fönsterpartier släpper in ljuset och skapar en inbjudande känsla. Lokalen bjuder på ett högt och insynsskyddat läge i fastigheten, med vidsträckta vyer över hustaken och staden. Unikt för denna yta, är den privata atriumgården om cirka 100 kvm. Varmt välkommen till ett mycket attraktivt kontor!

Teknisk information

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Ventilation:

Komfortkyla

Hiss:

Ja

Miljöcertifiering:

BREEAM

Den här certifieringen är världens mest använda. Breeam används för befintliga och nybyggda kommersiella byggnader. 2013 kom en svensk version som utgår från svensk lagstiftning, svenska metoder och arbetssätt. Breeam är en heltäckande certifiering med många indikatorer. Här görs bedömningar inom projektledning, energianvändning, inomhusklimat, vattenhushållning, avfallshantering, markanvändning, påverkan på närmiljön, byggmaterial och föroreningar samt byggnadens läge i förhållande till allmänna kommunikationsmedel.

Källa

Omgivning

Omgivning/natur:

Längst upp på takterrasser skapas en ny spelplan för kontorsupplevelsen. En stadsmiljö i det lilla formatet om man så vill. Ett tillgängligt utekontor att fortsätta Teamsmötet i friska luften på. Eller varför inte boka terrassen för ett kundevent med citys takåsar och Haga som fond? Såklart blir det även en solcellsanläggning på taket.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Längst ned i huset finns det som är hett eftertraktat i centrala stan, nämligen parkeringsplatser, 170 till antalet, varav 50 gästparkeringar. Besökare kommer att älska tillgängligheten.

Närservice:

Reginas omgivningar med Rosenlund, Haga, Kungsgatan och Magasinsgatan utgör ett veritabelt smörgåsbord av restauranger, serviceställen, kultur och genuina stadsmiljöer.

Kommunikationer

Västlänken tar kvarteret från ett läge med mycket goda kommunikationer till ett extremt bra läge. Via fastighetens mobilitetshub finns tillgång till omklädningsrum, cykel- och elbilspool, cykellounge och bilparkeringar med laddstolpar. Genom hela kvarteret Regina kan du ta dig torrskodd under tak hela vägen från ena änden av kvarteret till den andra. Vi kallar denna passage för Galleriet.
Hvitfeldtsgatan 15