Malmö C / Centralstationen
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

208 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Övrigt

Ytor

  • Total yta:

    208 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Malmö Rallaren 1

Byggår:

2017

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Centralare än Malmö Central finns inte! Goda grannar som Malmö Högskola, Malmö Live och inom några få minuter till fots når du Gamla Väster och Stortorget med hela dess serviceutbud. Huset ligger i ett mycket attraktiva området som växer och utvecklas där du kan ta en frisk lunchpromenad längs vattnet på tryggt avstånd från bilar. Med tåg når du Triangeln och Möllan på 2 minuter. Malmöbor och resenärer kommer idag till Malmö C för att mötas, äta, uträtta ärenden, fika mm. Detta är Malmös nya framsida!

Närservice:

I Foajéns entréplan finns idag goda grannar som bageri/café, restaurang, butiker och showroom och bredvid ligger Malmö C med mer än 15 café- och restauranger, Coop, Forex, uttagsautomat, Pocketshop, apotek mm. En kort promenad tar dig till Stortorget, Lilla torg och gågatan med citys hela utbud av restauranger, hotell, service och shopping.

Kommunikationer

Med Centralstationens hela utbud av tåg och bussar har man maximal tillgänglighet. Bilen får också plats men allra smidigast för såväl gäster som besökare är att åka kollektivt eller varför inte cykla? Bra för miljön och bra för dig!