Fredriksbergsgatan 16

Värnhem , Malmö
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

260 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Ljus kontorslokal på perfekt pendlingsläge med närhet till både motorlederna och Värnhem!

Trevlig och ljus kontorslokal på fantastiskt pendlingsläge med närhet till både Värnhem och motorlederna. Ett stort bevakat garage finner du i grannfastigheten. Lokalen ligger med gångavstånd till service som matvarubutik, gym, restauranger och caféer. Här har du även gångavstånd till Malmö city.

Lokalen erbjuder en bra blandning av öppna kontorsytor, samtalsrum, konferensrum och mindre kontorsrum. Lokalen har stora fönster med fin utsikt över Malmös takåsar. I lokalen finns även två toaletter varav en är tillgänglighetsanpassad och har dusch. I huset finns även en stor hiss. 

Kontakta oss för visning!

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

  • Total yta:

    260 m2

Bekvämligheter

Konferens
Mötesrum
WC

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Dokument

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringsgarage finns i grannfastigheten.

Kommunikationer

Gångsavstånd till en av Malmös stora busshubbar - Värnhem. Här kan du ta dig till grannkommunerna med buss. Utanför dörren på Östra Förstadsgatan går lokala bussar och du når Malmö central på endast ett par minuter.
Fredriksbergsgatan 16

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare och företräder fastighetsbranschens mest progressiva kunder. Bolagets hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom transaktion, värdering & analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning, förvaltning samt försäkringsförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige och på Island med huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner