Luftkabelgatan 7

Älvsjöstaden , Älvsjö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

54 m²

Hyra

2 800 kr/m²/år. Kallhyra exkl fastighetsskatt, index, sophantering, värme och moms. Total månadshyra exkl moms blir ca 15 000 kr. Hyresgästen tecknar eget elabonnemang.

Tillträde

2023-09-17

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor

Lämplig för: • Butik • Kontor/Showroom • Mottagning (momsad) Nyproducerad lokal inne i området.

Kabelverket 19 ligger som en förlängning av redan färdigbyggda kvarter och har både bostäder och kommersiella fastigheter intill, vilket ger ett kundunderlag över hela dagen. Verksamheter som redan finns i området och som därmed inte passar är närlivs, massagemottagning eller tandläkare. Lokalen kan inte heller bli café/restaurang då det saknas tekniska förutsättningar för detta.

Kvarteret består av fyra punkthus med 90 lägenheter och 2 lokaler. Denna lokal ligger inbäddat i området och lämpar sig för kontoret eller showroomet med uppsökande kunder. Lokalen kommer preliminärt att kunna tillträdas i mitten av sept-23. Hela kvarteret beräknas vara färdigställt under Q1 -24.

En öppen butikslokal med pentry, förråd och RWC i bakkant. Lokalen försörjs av ett lokalt ventilationsagreggat.

Övrig information

Övrigt:

Lokalen är endast tillåten för kommersiellt bruk och får ej användas till övernattning.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Butik 54 2 800

Ytbeskrivning

Grundutförande är en helt färdig lokal med målade väggar, linoleummatta på golv, nedpendlat undertak med allmänbelysning och eluttag enligt Svensk Standard. RWC utförs med kaklade väggar och plastmatta. Pentry med bänktrinett med kyl, vask och förberett för micro.

Bekvämligheter

Fiberanslutning
Kök/pentry
Skyltfönster

Ekonomi

Kontraktlängd:

Långtidskontrakt

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Kontraktbeskr.:

Minimi 3 år

Tillträde:

2023-09-17. Preliminär tidpunkt

Prisinformation:

Du hyr lokalen direkt av hyresvärden utan så kallad "nyckelpeng".

Utgångshyra kr/m2/år:

2800

Hyresinformation:

Kallhyra exkl fastighetsskatt, index, sophantering, värme och moms. Total månadshyra exkl moms blir ca 15 000 kr. Hyresgästen tecknar eget elabonnemang.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Kabelverket 19

Byggår:

2023

Antal rum:

1

Planlösning:

En öppen butiksyta med högt i tak och pentry, förråd samt RWC i bakkant.

Teknisk information

Takhöjd:

3,1 m

Lokalen kan nås via:

Lokal i markplan med egen entré, nåbar med bil.

Ventilation:

Lokalt FTX-aggregat i lokalen

Omgivning

Företag i närheten:

Större närliggande arbetsplatser är "Älvsjö 360", med många kontorsarbetsplatser och Kavli med sin produktionsenhet. I närområdet finns service i form av närlivs, massagemottagning och tandläkare, sushi och bageri.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Gatuparkering.

Närservice:

Älvsjöstaden belägen i området Solberga är ett större nybyggnadsprojekt som Familjebostäder och JM utvecklar tillsammans med staden. Målet är att skapa en tilltalande boendemiljö med en stadsmässig karaktär, där bostäder och verksamheter samverkar. Mixen av hyresrätter, bostadsrätter, skolor och stora arbetsplatser ger området förutsättningar för verksamheter som vill hitta nya möjligheter. Totalt tillförs ca 1800 nya bostäder, verksamhetslokaler och samhällsfastigheter som kompletterar befintlig bebyggelse i närområdet. Området ligger nära allmänna kommunikationer där färd till centrala Stockholm endast tar 10 minuter med pendeltåg. Familjebostäder har som målsättning att skapa bättre hem och bättre stad – för de människor som lever i Stockholm idag och för de stockholmare som kommer att leva här i framtiden. Vi söker dig med en verksamhet eller verksamhetsidé som kan bidra till en levande stadsmiljö och erbjuda attraktiv närservice till området. Välkommen att höra av dig!

Kommunikationer

Centralt belägen lokal i framväxande Älvsjöstaden, på bekvämt gångavstånd till pendeltåg och med snabb access till E4/E20 via Älvsjövägen.
Luftkabelgatan 7