Algatan 16

Trelleborg centrum , Trelleborg
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

289 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Butik

Ta chansen att etablera er verksamhet i Valengallerian. Lokalen om 289 kvm med ingång från Algatan.Tidigare har Specsavers bedrivit sin verksamhet här

Fastighetsbeteckning Valfisken Större 45 Omgivning - Trelleborg har idag strax under 46 000 invånare och är en stad med stark tillväxt. I närheten byggs området Västra Sjöstaden med 500 nyproducerade lägenheter som beräknas stå klara till år 2024/2025. Service - Med sina 2,2 miljoner besökare och mix av butiker, dagligvaruhandel, apotek, mat och service är Valengallerian den absoluta mittpunkten och navet i Trelleborg. Här hittar du allt du och din familj behöver. Flera av de stora kedjorna finns etablerade här, så som Clas Ohlson, Lekia, Intersport, KappAhl, Kicks och MQ. För hungriga besökare finns möjlighet att äta både frukost, lunch och middag på café Ambrosia, Subway, Queens Sportsbar och Pizzeria Valentine. Utbudet inkluderar också bankomat, paketuthämtning via Budbee och Instabox, tandläkare och optiker och systembolaget. Fitness24seven finns även för träningsugna.

Ytor

  • Total yta:

    289 m2

Ekonomi

Tillträde:

Omgående.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

valfisken större 45

Omgivning

Kommunikationer

Kommunikationer - Valengallerian ligger i centrala Trelleborg, en kort promenad från både centralstation och färjeterminalen. Från centralstationen går Pågatågen samt busslinjer 1, 2, 10, 146, 146, 181, 183, 184 och 190. Till färjeterminalen ankommer flera färjor per dag - främst från Tyskland. Med bil tar du dig till och från Malmö City på ca 20 min, samt Köpenhamn City på30 - 40 min.
Algatan 16

Om Nordic PM AB

Vi på Nordic PM är konsulter som förvaltar fastigheter och hyr ut lediga lokaler. Vi kan erbjuda såväl kontorslokaler, butikslokaler, restauranglokaler och lagerlokaler, som lokaler för utbildning, vård och omsorg. Vi är fastighetsägarens representant vid uthyrningar och bistår med visningar, offerter, avtalsförhandling och kontraktsskrivning. Vi kan även erbjuda ett flertal omkringtjänster, från projektledning för lokalanpassning till flytt- och städhjälp.

Nordic PM AB

Hästholmsvägen 28

131 30 Nacka

www.nordicpm.se

Fler annonser från Nordic PM AB