Drottninggatan 26

GÖTEBORG
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

131 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Skapa ert drömkontor mitt i centrala Göteborg!

Här i hörnet mellan Korsgatan och Drottninggatan mitt i innerstan kan vi nu erbjuda ett kontor om 131 kvm två trappor upp i huset. Lokalen har stora fina fönsterpartier och äldre charm. Här har ni som ny hyresgäst en unik möjlighet att anpassa lokalens ytskikt efter era önskemål. Vår visionsbild skall ses som referensmaterial, vi anpassar lokalen tillsammans med er. Här sitter man mitt i stan med bra utbud av restauranger, caféer, butiker och service samt nära till kollektivtrafik. Välkommen att planera er nya lokal tillsammans med mig!

Ytor

  • Total yta:

    131 m2

Utförande

Byggår:

1809

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Våra lokaler Inom Vallgraven Redan med en adress inom Vallgraven säger du något om ditt företags profil. Finns du här behöver du inte längre åka till kunderna - de kommer att vilja besöka dig istället. Inom Vallgraven har vi ett stort och varierat utbud av lokaler i varierande storlek. Gemensamt för lokalerna är deras höga komfort och att de ligger på de rätta adresserna. Har du gäster som stannar över natten finns också flera av stadens bättre hotell i området. Vill du dessutom ta hand om dina gäster och bjuda på middag är det i princip bara att kliva ut från kontoret så finns ett stort utbud matställen att välja på. I kvarteren kring Korsgatan, Kungsgatan och Kungsportsplatsen kan vi erbjuda några av de absolut bästa butikslägena i Göteborg. Butiker och service Inom Vallgraven finns shoppingstråken och de små passagerna med butiker, restauranger och caféer. Och här finns det naturliga flödet av människor. Kommunikationer Vare sig man är långväga affärsbesökare eller göteborgare på shoppingtur, är det enkelt att ta sig till området Inom Vallgraven. Lokaltrafiken med spårvagnar och bussar har givetvis knutpunkter här. Dessutom ligger järnvägsstationen inom bekvämt gångavstånd från områdets kärna. Och den som kommer med flyg är via Flygbussarna inne i city på 25 minuter.

Drottninggatan 26

Om Wallenstam AB

Vi erbjuder olika typer av lokaler i attraktiva lägen i Göteborg, Stockholm och Uppsala. Vi anpassar nya lokaler och skräddarsyr helt utifrån hyresgästens verksamhet och önskemål. Vi ser långsiktigt på vår relation och en hjärtefråga för oss är att ge bra service snabbt och att följa och stötta ditt företags utveckling över tiden.

Wallenstam AB

Kungsportsavenyen 2

401 84 GÖTEBORG

www.wallenstam.se

Fler annonser från Wallenstam AB