Gruvgatan 39

Södra Änggården , Västra Frölunda
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

190 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Trevlig kontorslokal i en fin byggnad med bra läge vid Änggårdsbergen. Goda parkeringsmöjligheter med elbilsplatser och garage finns att tillgå.

Lokalbeskrivning

Trevlig kontorslokal i en fin byggnad med bra läge vid Änggårdsbergen. Kontoret ligger en trappa upp och fördelar sig på 5 kontorsrum, en större yta som kan nyttjas som konferensrum eller som yta för fler arbetsplatser, WC och WC/dusch samt pentry/pausrum. Fastighetens hiss ligger i nära anslutning till lokalentrén.

Omgivning

Högt beläget och angränsande till naturområdet Änggårdsbergen, är läget nära såväl till centrala Göteborg som till de stora trafiklederna Dag Hammarskjöldsleden och Söderleden. Köpcentrum 421 samt Frölunda Torg ligger på två respektive tre kilometers avstånd.

Precis bredvid fastigheten ligger Träningsverkets gym och entrén till Ängårdsbergen. På kort gångavstånd finns flera lunchrestauranger.

Kommunikationer 

Busshållplats finns vid JA Wettergrens gata. Linjerna 758 och 82 trafikerar området. Kollektivtrafiken går via den närliggande knutpunkten Marklandsgatan där alla bussar och spårvagnar i området stannar.

Parkering

Goda parkeringsmöjligheter utomhus, varav 36 elbilsplatser, finns på fastigheten. Parkering i varmgarage finns att hyra i grannfastigheten. Cykelförråd finns.

Ytor

  • Total yta:

    190 m2

Bekvämligheter

Besöksparkering
Cykelrum
Dusch
Elbilsplatser
Fiberanslutning
Garage (varm)
Kök/pentry
Kundparkering
Mötesrum
Parkering
WC

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Högsbo 33:4

Våningsplan:

1

Gruvgatan 39