Hornsbruksgatan 19

Södermalm , STOCKHOLM
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

267 m²

Hyra

4 600 kr/m²/år

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Mycket trevlig kontorslokal i populära fastigheten Släggan 8 som tidigare var en skofabrik. Ljusa lokaler med högt i tak och bevarade detaljer.

Ljus lokal med god takhöjd och välvda fönster. Öppen planlösning med mötesrum. Ligger i mycket bra läge intill populära Hornstull. 50meter till t-bana och bussar.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Övrigt 267 267 4 600

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utgångshyra kr/m2/år:

4600

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Släggan 8

Byggår:

1929

Renoveringsår:

2008

Våningsplan:

1

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Det centrala läget i Hornstull innebär förutom ett stort serviceutbud möjligheter till rekreation och härliga lunchpromenader längs med Årstaviken och Tantolunden. Ett flertal gym erbjuder träning i närområdet.

Närservice:

Stort utbud av restauranger, caféer och annan service i området. 1 minuts promenad till Hornstulls Galleria, restaurang Linje Tio med mera.

Kommunikationer

Mycket goda kommunikationer erbjuds. Ca 1 minuts promenad till Hornstull med dess T-bana och bussar. Högalidsgaraget mittemot lokalen.
Hornsbruksgatan 19

Om Novier

Novier är en helhetsrådgivare inom fastigheter. Från värdering till förvaltning, vi kallar det 360 Real Estate Advisors. Med en ständig hunger för innovativa lösningar skapar vi förbättring för både uppdragsgivare och hyresgäster. Genom lyhördhet i alla led förstår vi våra partners affär och skapar värde genom hårt arbete och nyskapande lösningar. Med oss får du en partner som både tänker stort in i framtiden men också får saker att hända i vardagen. På så sätt skapar vi värdefull utveckling och ökar värdet i varje fastighet, platsupplevelse och möte. Besök oss: Blasieholmsgatan 4 A (111 48 Stockholm), Torggatan 4 (411 05 Göteborg) och Gustav Adolf torg 10 A (211 39 Malmö). www.novier.se

Novier

Blasieholmsgatan 4A, Box 7043

103 86 Stockholm

www.novier.se

Fler annonser från Novier