Kabelgatan 2

Kungsbacka
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

82 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor

Kontorslokal på 82 kvm med ett gott strategiskt läge.

Kungsbacka beläget i Hallands län, ca 30 min utanför Göteborg och är en av det snabbast växande kommunerna i Sverige. Närheten till havet och den långa kustlinjen gör Kungsbacka till en väldigt attraktiv kommun. Närhet till allt du behöver pga flertal köpcentrum. Det är ett levande område med mycket aktiviteter under såväl dag som kväll. Det finns planer från kommunen till ökad byggrätt för befintliga fastigheter för att möjliggöra en utveckling av ytterligare verksamheter inom området samt att skapa en mer stadsmässig utformning av bebyggelse, parkering och skyltning ut mot Varlavägen som är utpekad som en av stadens entréer där extra omsorg ska läggas på gestaltning inom Kungsbacka. Innerstaden har medeltida ursprung som idag präglas av låga trähusbebyggelser från förra sekelskiftet.

Ytor

  • Total yta:

    82 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Varla 6:17

Omgivning

Kommunikationer

Varla industri/handelsområde ligger direkt anslutning till Kungsbackas norra infart från E6/E20. Till centrum från fastigheten är avståndet ca 2,5 km. Buss går på gatan utanför och det är nära anslutning till väg E6. Det går flertalet pendeltåg med täta avgångstider mellan Kungsbacka station och Centralstationen i Göteborg. Europaväg 6/20, samt järnvägen mellan Göteborg och Malmö, går genom kommunen från norr till söder.
Kabelgatan 2

Om Nordic PM AB

Vi på Nordic PM är konsulter som förvaltar fastigheter och hyr ut lediga lokaler. Vi kan erbjuda såväl kontorslokaler, butikslokaler, restauranglokaler och lagerlokaler, som lokaler för utbildning, vård och omsorg. Vi är fastighetsägarens representant vid uthyrningar och bistår med visningar, offerter, avtalsförhandling och kontraktsskrivning. Vi kan även erbjuda ett flertal omkringtjänster, från projektledning för lokalanpassning till flytt- och städhjälp.

Nordic PM AB

Hästholmsvägen 28

131 30 Nacka

www.nordicpm.se

Fler annonser från Nordic PM AB