Lona Knapes Gata 5

VÄSTRA FRÖLUNDA
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

345 - 685 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Yteffektiv lokal i bra läge med egen terrass.

Välkommen till en mycket fin kontorslokal belägen mitt i Högsbo. Lokalen har öppna ytor som kompletteras med kontorsrum. Flertalet toaletter och öppet pentry ger möjligheten att anpassa social yta och kontorslandskap efter ert behov. Med sitt läge högst upp i huset och med fönster i flera väderstreck fås ett fint ljusinsläpp. Tillgången till egen terrass och närheten till köpcentra 421 gör detta till en lokal att trivas i. Konferensrum: Ja Hiss: Ja HWC: Nej Välkommen att höra av dig för mer information och boka visning!

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 345 685

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är belägen i Högsbo handelsområde. Högsbo-Sisjö industriområde är Nordens största företagsområde.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Det finns goda parkeringsmöjligheter i anslutning till fastigheten samt möjlighet till laddstation vid behov.

Närservice:

I det expansiva området finns hög tillgänglighet till all önskvärd service. I fastigheten ligger köpcentra 421 med butiker såsom ICA Maxi, Apoteket, Dressman, Hemtex, Lindex för att nämna några.

Kommunikationer

Högsbo-Sisjön har ett unikt läge genom närheten till de stora trafiklederna. Via Söderleden kommer man direkt ut på E6 till Oslo-Malmö eller E20 mot Stockholm. Lika lätt är det att via riksväg 40 ta sig till Landvetter flygplats, Borås och Jönköping. Från hållplatsen "Lona Knapes gata" går buss nr 84 till Marklandsgatan via Radiomotet och 751 mot Frölunda Torg via Radiomotet, dessa hållplatser är stora knytpunkter för kollektivtrafiken.
Lona Knapes Gata 5

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

balder.se

Fler annonser från Fastighets AB Balder