Gitarrgatan 2

Västra Frölunda
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

720 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor
  • Restaurang & café
Nu har du chansen att etablera din verksamhet i det nya kvarteret, Nya Altplatsen i Ruddalen. Här erbjuds ca 720 kvm nyproducerad lokalyta, fördelat på två lokaler om ca 120 samt ca 600 kvm. Lokalytan är flexibel och det finns möjlighet till anpassningar efter behov och önskad storlek i samråd med fastighetsägaren. Ytan har ett bra skyltläge med stora fönsterpartier och är passande för olika typer av närservice och butiksverksamheter. Lokalen om 600 kvm är förberedd för gymverksamhet men andra typer av verksamheter välkomnas också här! I kvarteret planeras lokaler för en variation av verksamheter, ca 100 hyresbostäder ovanför lokalerna samt ett äldreboende intill. Visionen är att lokalerna ska bidra med en variation av närservice för att skapa en samlingspunkt för boende och verksamma i området. Det står klart att Willys Hemma blir en av de nya aktörerna i kvarteret. Gott om parkeringsmöjligheter med 84 tillgängliga p-platser. Lokalerna planeras att vara klara för inflytt runt årsskiftet 23/24.

Ytor

  • Total yta:

    720 m2

Omgivning

Omgivning/natur:

Här omges man av natur, liv och rörelse med många boende, härliga grönområden samt stort fritidsliv med bland annat flertalet motionsspår, Ruddalens idrottscentrum och utegym i området. Du har även närhet till Frölunda Torg, där du har tillgång till diverse shopping och närservice.

Kommunikationer

Goda kommunikationsmöjligheter med en spårvagnshållplats inom kort gångavstånd där diverse spårvagnar går förbi och varifrån du kan ta dig till centralstationen på ca 30 min och Förlunda Torg på ett par minuter.
Gitarrgatan 2

Om Svensk Fastighetsförmedling

Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 butiker och 1 250 medarbetare runtom i hela landet och i Spanien. Våra lokala butiker drivs av engagerade franchisetagare och koncernen ägs av över 700 medarbetare. Svensk Fastighetsförmedling har under flera år utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Vårt fokus är att vara ledande idag och i framtiden. Under 85 år har vi skapat nya erbjudanden och utvecklat mäklarbranschen. 2021 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling nästan 32 000 bostäder till ett värde av cirka 87 miljarder kronor. Koncernen består idag av Svensk Fastighetsförmedling och Ordna Bolån.

Svensk Fastighetsförmedling

Wieselgrensplatsen 23

417 17 Göteborg

www.svenskfast.se

Fler annonser från Svensk Fastighetsförmedling