Södra Vägen 23

GÖTEBORG
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 098 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Butik

Biluthyrning med kontor och garage

Centralt kontor i direkt anslutning till garage och biltvätt. Biltvätt och källarplan med ca 25 P-platser tillhör lokalen. Möjlighet att hyra extra platser i garaget av parkeringsbolaget Apcoa. Perfekt för biluthyrning eller liknande verksamhet.

Ytor

  • Total yta:

    1098 m2

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Ett väldigt centralt läge precis intill Kungsportsavenyn. Direkt närhet till lunchrestauranger, handelsstråk samt snabba kommunikationer för kunder och anställda.

Närservice:

Kungsportsavenyn är en populär del av stadskärnan med närhet till ett rikt utbud av premiumbutiker, restauranger, caféer och annan service.

Kommunikationer

Flera knutpunkter på bekvämt gångavstånd, bland annat Valand, Kungsportsplatsen och Heden med både buss och spårvagnsförbindelser.
Södra Vägen 23

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

balder.se

Fler annonser från Fastighets AB Balder