Götaverksgatan 7

Lindholmen , Göteborg
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

50 - 75 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Butik

Butikslokaler i helt nybyggd fastighet med ett strategisk läge nära kollektivtrafik på snabbväxande Lindholmen, och intill kommande Karlastaden.

Kvarteret Futura ligger centralt beläget i Götaverksområdet på Lindholmen. Bostadsfastigheten inrymmer totalt 7 lokaler med kommersiell uthyrbar yta i markplan. Här finns råa lokaler anpassade för olika typer av butik/ komersiella verksamheter då efterfrågan på den typen av etableringar i området är stor. Lokalerna har stora glaspartier med fint skyltläge mot gång och cykelbana längs Lindholmsallén och upp till 4,5 meter i takhöjd. Ett strategiskt läge mitt emot kommande Karlastaden och precis i anslutning till kollektivtrafik och det stora flöde förbipasserande som det för med sig. Exempel på eftersökta verksamheter: – Restaurang, café, bageri, delikatessbutik, närlivs – Rådgivning kring hälsa, träning och kost – Service (ex: frisör, barberare, nagelsalong, hudterapeuter, tandläkare, skomakare/skrädderi) – Kontorslokaler (ex: mäklare, showroom, pop-up) – Kultur (galleri, hantverk).

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Övrigt 50 75

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Lindholmen 43:3 Futura Lindholmsallén

Omgivning

Omgivning/natur:

Att Lindholmen är en lockande stadsdel, i direkt anslutning till Götaälvens strandlinje, märks på myllret av de ca 25 000 personer som jobbar, studerar och bor här. Visionen är att området, förutom att vara ett centrum för företagande och utbildning, utvecklas till en fullvärdig stadsdel med liv och puls från morgon till sen kväll. I takt med att allt fler bor, studerar och arbetar på Lindholmen, ökar efterfrågan på butiker, restauranger, caféer och service.

Kommunikationer

Det är smidigt att ta sig till Götaverksområdet på Lindholmen och med nya spårvägen som har planerad trafikstart 2025 kommer man ta sig hit från centrala Göteborg på endast 6 minuter. BÅTTRAFIK FRÅN CENTRALA GÖTEBORG Linje 285 Älvsnabben (Trafikeras 7 dagar i veckan) mellan Klippan och lilla Bommen med stopp vid Lindholmen, ca 16 min restid. Linje 286 Älvsnabbare (Pendlarbåt, alla vardagar) mellan Stenpiren och Lindholmen (Gratisfärja) 5–10 minuterstrafik mellan 06.00–19.00. BUSSAR Centrala Göteborg – Lindholmen på ca 15 min. Linje 58, 16 och X1. CYKLA OCH PROMENERA Fina gång- och cykelbanor finns hela sträckan mellan Centrala Göteborg och Lindholmen. BIL Nära påfart till E45, E6 E20 via Lindholmsmotet.
Götaverksgatan 7