Lergöksgatan 4

Västra Frölunda
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

237 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Rumsindelat kontor i nära anslutning till handelsområde Frölunda Torg

Välkommen in i ett trevligt rumsindelat kontor på plan 1, här har ni möjligheten att hyra i befintligt skick eller med en anpassning just efter ert företags önskemål. I Lokalen finns en trevlig entré med plats för väntrum eller reception. Här finns flera mindre kontorsrum, samt ett förråd med vatten och avlopp. Det finns även uttag för 3-fas till det företag som önskar detta. Här finns även möjlighet att hyra till ett förråd om ca 50 kvm. Hör av er till oss så berättar vi mer!

Övrig information

Övrigt:

Industrifastighet med kontor och handel.

Ytor

  • Total yta:

    237 m2

Utförande

Våningsplan:

1

Omgivning

Omgivning/natur:

I Frölunda finns både affärer och grönområden på gångavstånd hav och skärgård likaså!

Närservice:

Med gångavstånd till Frölunda torg går det snabbt och smidigt att uträtta sina ärenden. Här finns bank, systembolag, och allehanda affärer samlade i ett inomhuscentrum. Här ligger också Frölunda kulturhus där möjlighet till bad och andra sportaktiviteter finns. I närheten finns Rudalens friluftsområde där fina strövområden, joggingspår samt även en liten sjö ligger. Frölunda torg har gott om restauranger. I närområdet ligger en kinarestaurang. Något du saknar?

Kommunikationer

Fem minuters promenadväg bort ligger Frölunda torg där flera busslinjer avgår mot olika destinationer. Även spårvagn finns som ett alternativ. Kommunalt tar resan in till Göteborg cirka 10 minuter, och med bil cirka 5 minuter.
Lergöksgatan 4

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum