F O Petersons gata 12

Högsbo , Västra Frölunda
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

500 m²

Pris

10 000 000 kr

Tillträde

Beskrivning

  • Industri & verkstad

En fastighet i toppläge med stor potential för egenföretagare eller som förvaltningsfastighet. Fastigheten överlåtes i bolagsform.

En fastighet i toppläge med stor potential för egenföretagare eller som förvaltningsfastighet. Fastigheten överlåtes i bolagsform. FASTIGHETSBESKRIVNING Nu finns möjligheten att förvärva en tomställd industrifastighet med en uthyrningsbar area om ca 500 kvm.  Bottenplan utgörs av ca 430 kvm och är fördelat på stora och flexibla lager- och produktionsytor samt WC. På övre plan om ca 70 kvm finner man personalutrymmen i form av ett modernt pentrykök i mycket gott skick, omklädningsrum/duschrum och toalett.  På fastighetens baksidan finns idag en port om 3x3 meter, där möjligheten för en port med en höjd om minst 4 meter är möjlig. Här finns ca 6-7 st p-platser som tillhör fastigheten på samfällighetsmark.  OMGIVNING Fastigheten är belägen i Högsboindustriområde som ligger i närhet till flertalet verksamheter, industrier och handelsföretag.  KOMMUNIKATIONER Fastigheten har en mycket central placering med nära access till Dag Hammarskjöldsleden, Söderleden och E6:an.  NÄRSERVICE Inom kort avstånd finner man livsmedelsbutik, restauranger, apotek och övriga handelsbutiker.

Övrig information

Planbestämmelser:

Stadsplan: (1965-09-03) Tomtindelning: 20-kapsågen i högsbo (1983-06-08)

Gemensamhets-anläggningar:

Gemensamhetsanläggning GÖTEBORG HÖGSBO GA:12,Gemensamhe...

Ytor

Typ av yta Antal Area m2
Other 500
Tomtarea 486

Ekonomi

Pris:

10 000 000 kr

Typkod:

423

Teknisk information

Byggår: 1977

Fasad: Tegel

F O Petersons gata 12

Om Bjurfors Näringsliv Göteborg

Vi kan kommersiella fastigheter - Transaktioner, fastighetsvärderingar, ombildningar, brf-lokaler samt lokaluthyrning. Bjurfors Näringsliv har pågående uppdrag över hela Sverige och finns representerade i storstadsregionerna Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi är en stark partner på den kommersiella marknaden, med höga ambitioner och omfattande kontaktnät, vilket är nyckeln till att hitta rätt köpare. Vi har under våra drygt 30 år inom kommersiella transaktioner byggt upp ett omfattande nätverk med bland annat fastighetsinvesterare, fastighetsbolag, byggaktörer, finansiärer, förvaltare, jurister och konsulter. Detta för att du som kund ska kunna vända dig till och få en trygg och lönsam helhetslösning. Vi kommer överens om vad som passar dig bäst i en försäljning, offmarket till vårt gedigna kontaktnät eller publik marknadsföring.

Bjurfors Näringsliv Göteborg

Victor Hasselblads gata 15

421 31 Västra Frölunda

www.bjurforsnaringsliv.se

Fler annonser från Bjurfors Näringsliv Göteborg