Spjutvägen 24

Bålsta , Bålsta
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

930 m²

Pris

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor
  • Butik
  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Övrigt
Stor industrifastighet i Draget med omgående access till motorvägen. Idag är fastigheten uppdelad i 5 st separata hallar och 2 st dubbelhallar. Högportar och 11 meter i takhöjd. En av dubbelhallarna har en entresolplan högst upp inrett med kontorsrum, kök och toalett. Fastigheten har idag en lokalarea om ca 930 kvm. Går att bygga dubbla entresoler i varje hall (3 våningar) vilket skulle utöka lokalarean med ca 1 400 kvm. Modern fastighet med bergvärme (vattenburen golvvärme), fiber. Förberett för VA . Fastigheten är inhägnad/automatsik port/kameraövervakning och larm. Kontakta gärna mäklaren för mer information.

Ytor

Typ av yta Antal Area m2
Industri 7 930
Tomtarea 2 638

Ekonomi

Taxeringsvärde:

5 153 000 kr

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Teknisk information

Byggnad: Industrifastighet

Byggnadstyp: Lager

Byggår: 2021

Beskrivning: Uppvärmning, kylning och ventilation Uppvärmning: Bergvärme (vattenburen golvvärme) Ventilation: Självdrag Vatten och avloppstyp Kommunalt vatten och avlopp TV/internet Fiber finns indraget

Spjutvägen 24

Om Svensk Fastighetsförmedling

Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 butiker och 1 250 medarbetare runtom i hela landet och i Spanien. Våra lokala butiker drivs av engagerade franchisetagare och koncernen ägs av över 700 medarbetare. Svensk Fastighetsförmedling har under flera år utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Vårt fokus är att vara ledande idag och i framtiden. Under 85 år har vi skapat nya erbjudanden och utvecklat mäklarbranschen. 2021 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling nästan 32 000 bostäder till ett värde av cirka 87 miljarder kronor. Koncernen består idag av Svensk Fastighetsförmedling och Ordna Bolån.

Svensk Fastighetsförmedling

Stockholmsvägen 22

746 33 Bålsta

www.svenskfast.se

Fler annonser från Svensk Fastighetsförmedling