Kungsgatan 98 - Lokal 9

Väster , Eskilstuna
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

250 m²

Pris

1 995 000 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor
  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
Verksamhetslokal om total LOA ca 250 kvm med hög standard på expansiva Väster. Inom ett par minuter når man E20 och centrum. Lämplig för lager, verkstad, butik och kontor. Kontoret har plats för flertalet arbetsplatser och ett konferensrum samt en glasvägg som avskiljer mot personalutrymmen så som pentry, HWC med dusch. Området är asfalterat och inhägnat. Tomtarean på föreningens fastighet uppgår till 6 800 kvm. Gemensam parkering samt 4 p-platser tillhör lokalen. - Markplan med en inkörsport om 4 x 4,6 m och separat gångdörr, betonggolv med spolränna. - Plan 1, tillbyggt entresolplan. - Plan 2 utgör kontor och personalutrymmen som nås via invändig trapp i lokalen samt via korridor som nås från ett externt trapphus med hiss på gaveln av byggnaden. Månadsavgift 5 863 kr exklusive moms.

Ytor

Typ av yta Antal Area m2
Kontor 1 100
Industri 1 100
Lokaler 1 50

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Driftskostnad:

83 356 kr/år

Pris:

1 995 000 kr

Teknisk information

Byggnad: Brf KungsParken 98 - Lokal 9

Byggnadstyp: Industri/kontor

Byggår: 2018

Beskrivning: Byggnadstyp: 2 plan + entresol Grund: Betongplatta Stomme: Limträ Fasad: Sandwichelement Tak: Papp Fönster: 3-glas med motoriserade markiser på övre plan Uppvärmning: Fjärrvärme med konvektorelement Vatten och avlopp: Kommunalt Ventilation: Mekanisk till- och frånluft Bredband: Fiber PLAN 1 Lokalytan för bottenplan är 100 kvm öppen planlösning med en takhöjd på ca 4,8 m. Manuella vikportar 4 x 4,5 m (b*h). Separat gångdörr. Betonggolv med en spolränna som är kopplad till fastighetens gemensamma oljeavskiljare. Från nedre plan leder en trappatill det övre planet. Plan 2 kan även nås via separat entré och hiss. PLAN 2 Lokalytan för övervåningen är 100 kvm. Öppen planlösning med en takhöjd på ca 2,7 m. WC/dusch och pentry. Badrum är försedda med klinkers. Golvet är ett välisolerat träbjälklag med god bärighet (250 kg/kvm), samt en golvbeläggning av Pergo Vinyl golv (ek) eller likvärdigt. Badrum med klinkers. Det övre planet har även tillgång till en entré, samt hiss via en 1,5 m bred korridor. Övervåningen kan nås utan att passera bottenvåningen via trapphuset.

Kungsgatan 98 - Lokal 9

Om BLOKK Fastighetspartner

Vi är sedan många år Mälardalens ledande förmedlare av hyreshus, kommersiella fastigheter och lokaler. Om Du vill ha hjälp med att hyra eller hyra ut en lokal, vänder du dig till vårt nya samarbetsbolag Etableringspartner i Mälardalen. Vi har erfarenhet och kunskap att genomföra såväl fastighets- som bolagsaffärer. Dessutom har vi ett mycket brett kontaktnät av banker, revisorer, jurister och skatteexperter. Vårt huvudsakliga geografiska område är Mälardalen, men vi tar emot uppdrag över hela landet. Hos oss möter du engagerade transaktionsrådgivare med kunskap och kraft att ge just dig det lilla extra! Tveka inte att höra av dig eller stanna till vid vårt moderna kontor på Kungsgatan 78/Björksgatan 6E i Eskilstuna

BLOKK Fastighetspartner

Kungsgatan 78

632 21 Eskilstuna

www.blokkfast.se

Fler annonser från BLOKK Fastighetspartner