Lodgatan 5

Ar Knivsta , Knivsta
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

14 409 m²

Pris

Tillträde

Beskrivning

  • Industritomt
  • Shop
  • Bostad
  • Lager & logistik
  • Övrigt
Industrimark med mycket bra läge i Ar där marken förberetts med utschaktning ca 1 meter, sprängning, fyllning med bergmassor (utlagd duk under på mjuk mark), en dränering rakt genom Gredelby 1:26 till dagvattenbrunn och tre i slänten på Gredelby 1:25 med ursparning för framtida dagvattendamm, uppbyggda slänter av ytjordmassorna. De enda geotekniska undersökningarna som är gjorda är markradar. Ovanpå bergmassorna är det lagt bergkross i storlek 0-100mm och på toppen bergkross i storlek 0-32. Pris: 2 000 kr/kvm.

Ekonomi

Prisinformation:

Högstbjudande

Omgivning

Omgivning/natur:

Området har vuxit så det knakar de senaste 15 åren. 2 km till Knivsta Centrum som har ett generöst utbud av service. Från fastigheten har du kort promenadavstånd till Nova Park Hotell som erbjuder lunchrestaurang och besinstationen Circle K som även har snabbmat och livs.

Kommunikationer

Från AR finns det goda kommunikationer med endast 2 minuter med bil till E-4:ans påfart vilket innebär att du har 10 minuter till Uppsala, 10 minuter till Arlanda och 30 minuter till Stockholm. Från Knivsta Centrum finns utmärkta tåg- och bussförbindelser. Bussterminal vid rondellen och infarten till området. Buss 801 mellan Uppsala och Arlanda angör terminalen. Dessutom lokalbuss till Knivsta C och Alsike samt buss till Norrtälje. Det går att cykla från Uppsala via gamla Norrtäljevägen på under en timme.
Lodgatan 5