Lilla Bommen 5

Göteborg
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

295 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Högt, insynsskyddat läge med terrass! Var med och skapa er drömlokal, här finns rätt förutsättningar!

Välkommen till fastighetens översta plan och denna alldeles särskilda yta. Här finns många av de rätta ingredienserna för att kunna trivas. Här bjuds man på ett enastående ljusflöde via lokalens många fönster. Placeringen på gaveln av huskroppen bjuder på ljusinsläpp i flera olika väderstreck. Den privata terrassen, gör denna lokal extra representativ och unik i sitt slag. Lokalen är i nuläget i huvudsak rumsindelad, detta går givetvis att förändra efter gällande behov. Här finns genomgående en bra standard i grund, med fina och neutrala inredningsval. Lokalen återfinns med ett centralt läge i områdets hjärta. Smidig access till Lilla Bommen oavsett hur resan ser ut. Reakreationsstråk med vattnet och småbåtshamnen ett stenkast bort. Varmt välkommen att kontakta mig för en visning! Behov av parkering? Vi har platser att hyra i fastighetens varmgarage. Här kan du köra rakt in i fastigheten och parkera samt ta hissen upp till kontoret utan att ta på dig jackan. Bekvämt och enkelt. De invändiga bilder som publiceras inom denna annons, är renderade bilder som är tänkta att ge en vision av hur lokalen skulle kunna se ut efter hyresgästanpassning/renoveringsinsats.

Ytor

  • Total yta:

    295 m2

Utförande

Våningsplan:

6

Planlösning:

Lokalen är placerad högst upp i fastigheten, på plan 6. Lokalen har en generös och inbjudande entré. Ytan är i nuläget, i huvudsak disponerad på flertalet kontorsrum. Önskas en öppnare kontorslösning, är vi givetvis positiva till att genomföra planlösningsförändringar utefter era verksamhetsbehov. Lokalen erbjuder stödfunktioner såsom pentryn, wc och rwc. Extra unikt för denna lokal är det faktum att ytan erbjuder en privat terrass.

Omgivning

Omgivning/natur:

Det unika vattennära läget mitt i staden, med Operan bara ett stenkast bort och närheten till Centralstationen och Västlänken, gör detta till ett av Göteborgs mest attraktiva lägen. Mycket nära all tänkbar service. Området erbjuder flera lunchrestauranger. Inom bekvämt gångavstånd finns flera hotell. Smidig access via de stora trafiklederna.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Garageplatser finns att hyra i byggnaden. Via hissen når man källarplanet.

Närservice:

Med ett starkt lokalt engagemang är vi måna om att leva upp till de förväntningar som ställs på en trygg och långsiktig hyresvärd, varje dag, i stort och smått. Alla våra fastigheter sköts av vår egen personal och som hyresgäst har du tillgång till ett eget Castellumteam som ser till att du trivs hos oss. Och om dina behov så småningom förändras kan vi, tack vare vår storlek, nästan alltid erbjuda en lösning. För att göra det enkelt för våra hyresgäster att leva hållbart erbjuder vi bland annat gröna hyresavtal och förnybar el.

Kommunikationer

Mycket goda kommunikationer erbjuds. Till Centralen, Nils Ericssonsplatsen och Drottningtorget går man på någon minut.
Lilla Bommen 5

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum