Studentgatan 2

Centrum , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

284 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Fantastisk kontorslokal mitt i centrala Malmö! Se 360-visning för full upplevelse.

Nu har vi nöjet att presentera en fantastisk kontorslokal med citypuls ett steg utanför dörren. 

Mitt i city i Malmö finner ni denna smakfullt renoverade lokal på bottenplan med en entré som vätter ut mot Studentgatan. Här är det nära till allt, endast ett stenkast bort ligger Gustav Adolfs torg och Stortorget, samtidigt som ni har gångavstånd till både Malmö Centralstation och Triangeln. 

Lokalen består av ett öppet kontorslandskap med mötesrum och grupprum samt några enskilda kontorsrum. Det finns stora fönster som även bidrar med ett fint ljusinsläpp. 

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

  • Total yta:

    284 m2

Bekvämligheter

Dusch
Fiberanslutning
Garage (varm)
Kök/pentry
Mötesrum
Skyltfönster
Skyltläge
WC

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Omgivning

Företag i närheten:

Capio, H&M, Systembolaget, Hansagallerian, Apotektet Hansa, Ica Supermarket.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Garage finns i fastigheten. Gatuparkering utanför.

Närservice:

I city har du nära till allt. Det finns flera matbutiker, restauranger och caféer i området. Precis bredvid lokalen finner du även gymmet SATS.

Skyltläge:

Mycket bra skyltläge med skyltfönster som vätter ut mot trafikerade Studentgatan.

Kommunikationer

Ett stenkast från Gustav Adolfs torg med flera bussavgångar, busshållplats Studentgatan ligger precis utanför och det är gångavstånd till Malmö Centralstation.
Studentgatan 2

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare och företräder fastighetsbranschens mest progressiva kunder. Bolagets hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom transaktion, värdering & analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning, förvaltning samt försäkringsförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige och på Island med huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner