Varbergsvägen 34

Borås , Borås
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

300 - 10 816 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor
  • Skola, vård & omsorg
  • Övrigt

Stor fastighet med många möjligheter - här finns det perfekta ytor för skola, kontor, etc.

Välkommen till Varbergsvägen 34!

Här finner du ytor som passar utmärkt för skola och kontor. Lokalerna har tidigare använts till gymnasieverksamhet och skulle därför vara väl passande för utbildningsverksamhet, då många rum utgörs av klassrum. Efter årsskiftet flyttar en vuxenutbildning in i fastigheten. Ytorna kan även användas för kontorsverksamhet. 

Välkommen till oss på Croisette för ytterligare information och bokning av visning!

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 300 10 816
Varbergsvägen 34

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare och företräder fastighetsbranschens mest progressiva kunder. Bolagets hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom transaktion, värdering & analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning, förvaltning samt försäkringsförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige och på Island med huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner