Topasgatan 3

Västra Frölunda , Västra Frölunda
PDF Spara Dela
PDF
Spara
Dela
Yta

291 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Unik möjlighet att flytta in i nya, ljusa och välplanerade kontorsytor med balkong och härlig utsikt.

Precis vid Västerleden kan vi nu erbjuda attraktiva kontorslokaler. Nu kan du vara ett av företagen som får möjlighet att ta del av denna unika möjlighet att flytta in i nya, ljusa och välplanerade kontorsytor med utsikt. Inflyttning inom 6 månader från signering. Välj om ni vill arbeta aktivitetsbaserat, öppet eller ha egna kontor. Här kan lokalen lätt och flexibelt anpassas efter era behov. Dessutom, hur härligt är det inte med en egen balkong? Den aktuella lokalen ligger på plan 4 och är ca 291 kvm. På plan 3 finns ett mindre gym och på plan 7 finns det en fantastisk konferenslokal med tillhörande terrass som alla hyresgästerna kan uttnyttja. Det finns mycket goda parkeringsmöjligheter direkt utanför kontoret men även ett antal garageplatser kan erbjudas. Kontorslokalerna kommer ligga i direkt anslutning till MIO´s möbelvaruhus. Förutom dessa nyproducerade kontorslokaler har handelsplatsen utvecklats med fler butiker såsom ÖoB, Marbodal och Moogio. Dessutom har Dahls konditori öppnat i fastigheten där lunch kan avhämtas. Handelsbanken har också etablerat sig i kontorshuset. På andra sidan gatan finner ni McDonalds. Efterfrågas mer shopping eller restauranger är det bara att ta gångtunneln till Frölunda Torg som ligger på 5 min promenadavstånd. Här finns det även tillgång till mycket goda kommunikationer med kollektivtrafik.

Ytor

  • Total yta:

    291 m2

Utförande

Byggår:

2021

Våningsplan:

4

Planlösning:

Kontorsrum eller öppen planlösning.

Dokument

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Närservice:

I fastigheten finns det ett välrenomerat café/konditori med lunchförsäljning och i grannfastigheten ligger Mc Donalds. Shopping och andra restauranger finns på Frölunda Torg, vilket ligger på bara ca 5 minuters gångavstånd.

Kommunikationer

Busstrafik finns i direkt anslutning och all övrig kollektivtrafik finns på Frölunda Torg som ligger på ca 5 minuters gångavstånd.
Topasgatan 3