August Barks gata 21

Högsbo/Sisjön , Västra Frölunda
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

231 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Rymligt kontor för det mindre företaget

Lokalen har har precis delats av och har i samband med detta fått ett helt nytt pentry samt HWC. Lokalen som är belägen på övre plan når ni antingen via husets trappa eller hiss.

Ytor

  • Total yta:

    231 m2

Utförande

Våningsplan:

2

Planlösning:

Lokalen har en blandad planlösning där ytan varvas mellan kontor och öppen yta. Pentry delen är stor och ljus med nya ytskikt och även HWC är ombyggd. Lokalens planlösning går att ändra och vi har därför bifogat två ritningar med förslag på hur en eventuell ombyggnad skulle kunan bli.

Omgivning

Omgivning/natur:

Attraktivt område, ligger nära Sisjöns handelsområde och ett stenkast från handelsområdet 421 som erbjuder bl.a. lunchrestauranger, shopping och Ica Maxi.

Kommunikationer

Mycket goda möjligheter att åka kollektivt med Köpcentrum 421:s busshållplats ca 100 m från fastigheten.
August Barks gata 21

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum