Kaserntorget 11A

GÖTEBORG
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

92 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Butik

Anrik cafélokal i centrala Göteborg

Välkommen till Kaserntorget 11A! Fastigheten byggdes 1912 och kommer därför med en tidlös charm. Här finns nu en ledig cafélokal en trappa upp från gatuplan som passar ypperligt för café- eller restaurangverksamhet som nyttjar kallkök. Lokalen har ej ventilation för varmkök. Verkar detta vara någonting som passar din verksamhet, tveka inte på att kontakta oss för mer information!

Ytor

  • Total yta:

    92 m2

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Central fastighet med kontor och gym. Fastigheten ligger ovanför Grönsakstorget vid populära Magasinsgatan och Vallgatan.

Närservice:

Fastigheten är belägen inom Vallgraven där det finns ett stort utbud av både restauranger och butiker. Ni har både kaféer, restauranger och annan handel som grannar på gatan som tillsammans bidrar till attraktivitet för området.

Kommunikationer

Flera spårvagnslinjer passerar runt hörnet eller precis utanför dörren. Parkeringsmöjligheter finns i området. Grönsakstorget samt Kungstorgets parkering ligger nära anslutning.
Kaserntorget 11A

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

balder.se

Fler annonser från Fastighets AB Balder