Skolgatan 1 A

Norrköping
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

194 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Kontor i anrika Norrköpingsmiljöer

Lokal med härligt ljusinsläpp, vacker utsikt över en av Norrköpings vackraste innergårdar samt hiss direkt in i era lokaler. Här finner du närhet till restauranger, pulserande företagsanda, inspirerande omgivningar och med 13min till fots för att nå Norrköpings Resecentrum.

Övrig information

Övrigt:

Ett anrikt kvarter där den äldsta bebyggelsen är från 1767. Huvuddelen är dock uppförd under början av 1800-talet.

Ytor

  • Total yta:

    194 m2

Utförande

Våningsplan:

4

Planlösning:

Charmig lokal med konferensrum och möjlighet till både kontor samt öppen planlösning. Pentry med möjlighet till trevlig sällskapsyta.

Omgivning

Omgivning/natur:

Kvarteret Knäppingsborg har en unik miljö som är beläget mitt i centrala Norrköping och sjuder av liv och rörelse dygnet runt.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Gatuparkering finns runt Knäppingsborg. Flera parkeringshus finns i Knäppingsborgs absoluta närhet. Till exempel Vårdtornet, Spiran, Ankaret.

Närservice:

Knäppingsborg bjuder på en unik miljö med småskalig handel. Här finner vi både restauranger, butiker och kontorslokaler. Ost, te, kaffe, kläder, design och heminredning är exempel på utbudet i Knäppingsborg.

Kommunikationer

Gångavstånd till goda kommunikationsmöjligheter vid lokaltrafikens samlingspunkt Söder tull. Även nära till resecentrum med både bussterminal och tågstation.
Skolgatan 1 A

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum