Västra Hamngatan 21

GÖTEBORG
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

180 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Spännande möjlighet nära till puls och stadsliv

Nu finns chansen att vara med och påverka utformningen på detta kontor nära stadens puls. Vänligen kontakta för mer information och visning.

Övrig information

Övrigt:

Fastigheten omfattar en 4-vånings gatubyggnad resp. 3-vånings gårdsbyggnad med gårdsflyglar runt en från plan 1 överbyggd innergård. Byggnaden innehåller kontor och butiker. Mycket fräsch fastighet med fin entré och trapphus. Näromgivningen utgörs av liknande kontors- och butiksfastigheter.

Ytor

  • Total yta:

    180 m2

Utförande

Planlösning:

Öppen planlösning med mycket ljusinsläpp. Var med och forma slutprodukten efter behov.

Omgivning

Omgivning/natur:

Området runt Magasinsgatan har fått ett rejält uppsving under de senaste åren. Denna del av stadskärnan är mycket populär och i närheten finns ett rikt utbud av premiumbutiker, restauranger, caféer och övrig service.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringsplatser finns att hyra i området Apcoa 08-556 306 70 samt Q-Park 0771-96 90 06.

Närservice:

Hos oss har varje hyresgäst ett eget team Med ett starkt lokalt engagemang är vi måna om att leva upp till de förväntningar som ställs på en trygg och långsiktig hyresvärd, varje dag, i stort och smått. Alla våra fastigheter sköts av vår egen personal och som hyresgäst har du tillgång till ett eget Castellumteam som ser till att du trivs hos oss. Och om dina behov så småningom förändras kan vi, tack vare vår storlek, nästan alltid erbjuda en lösning. För att göra det enkelt för våra hyresgäster att leva hållbart erbjuder vi bland annat gröna hyresavtal och förnybar el.

Kommunikationer

Stort utbud av goda kommunikationer erbjuds. På bekvämt gångavstånd finns knutpunkten Stenpiren, här finns flertalet förbindelser att tillgå både via spårvagn, buss och båt. Även via Västra Hamngatan finns goda kommunikationer via hållplatserna Domkyrkan och Grönsakstorget.
Västra Hamngatan 21

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum