Sandhamnsgatan 63C

Gärdet , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

162 - 692 m²

Hyra

Kontakta oss gärna idag för mer info eller visning på plats.

Tillträde

2023-04-01

Beskrivning

  • Kontor

Nyrenoverat & arkitektritat kontor. Hyrs ut möblerat med flexibla kontrakt. Hyra enligt ök.

Kontorslokal om 692 kvm (kan delas upp) uthyres från 1/4 2023 men kan även bli något tidigare. Helt nyrenoverade och arkitektritade lokaler. Garageplatser finns och är möjliga att hyra. Hyrs ut möblerat.

Lokalen ligger på första våningen i den högra byggnaden 63, med utsikt över ladugårdsgärdet, totalrenoverade ytor och en stilren genomgående känsla i hela lokalen.

Stora fönster låter det naturliga ljuset flöda fritt genom kontorets öppna ytor. Det öppna moderna köket är av mycket hög standard och bjuder på rymlig yta och skapar en social punkt för alla anställda - ett underbart utrymme att nyttja vid tillfällen som afterwork, månadsmöten eller för att avnjuta lunchen med dina kollegor. Här finns även installerade högtalare och projektorer i anslutning till matsalen. 

Vidare har du hög komfort i hela kontoret tack vare genomgående bra ljudisolerade väggar och luftkonditionering. Kontoret hyrs ut möblerat och tillsammans med våra duktiga arkitekter så har vi skapat ett kontor med en känsla av modern design som ska inspirera och hjälpa dig att utrycka din kreativitet och business till fullo. Premium designmöbler, smarta lösningar och lyxiga materialval är noga utvalda i hela lokalen. Värt att nämna är att det även finns tillgång till en trevlig takterass med utsikt över ladugårdsgärdet. Här kan man sitta på somrarna men också ha trevliga sommarfester och liknande.

I lokalen finns det totalt 4 mötesrum, 5 kontor, 5 telefonrum och resterande yta består av gemensamma ytor och kontorslandskap. Det finns totalt 6 badrum varav en är handikapp. Utöver det finns det även ett duschrum.

Ett kontor som ger syre till Stockholms och Sveriges moderna arkitektur och erbjuder en urbant dynamisk jobbmiljö som samtidigt är nära den stilla naturen och city.

Ta chansen att ha nära till underbara Djurgården med underbara promenadstråk som uppskattas av hela Stockholm.

Övrig information

Övrigt:

I fastigheten finns flera restauranger såsom WKB, Falstaff, Kenko och Carotte som även har en nyöppnad hub i entrén med deli, kaffe och smörgåsar. Gärdets Grill och Steakhouse ligger precis utanför och i intilliggande bostadshus 79&Park finns lunchbistron och caféet Ma Tante. I fastigheten finns gymmet Hälsokällan med fria vikter, konditionsmaskiner och dagliga klasser. Det finns även omklädningsrum och dusch för hyresgäster i huset som inte är kopplade till gymmet. Konferens- och mötesrum i olika storlekar som kan bokas av hyresgäster i fastigheten.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 162 692

Ytbeskrivning

Kontorslokal om 692 kvm uthyres från 1/4 2023 men kan även bli något tidigare. Helt nyrenoverade och möblerade lokaler på Sandhamnsgatan 63C (huset bredvid exklusiva bostadsrätterna 79&Park). Garageplatser finns och är möjliga att hyra. Projekterat för att att inrymma ca. 75 arbetsplatser (kan justes efter behov) med flertalet konferensrum, samtalsrum och sociala gemensamytor.

Bekvämligheter

Besöksparkering
Cykelrum
Dusch
Elbilsplatser
Fiberanslutning
Garage (varm)
Gym
Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Lasthiss
Lastkaj
Lastport
Mötesrum
Parkering
Reception
Restaurang
Serverrum
Skyltläge
Telefonbås
Terrass
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Andrahandskontrakt

Kontraktbeskr.:

Vi är flexibla vad gäller kontraktslängd.

Tillträde:

2023-04-01. Enligt överenskommelse

I hyran ingår:

Värme, skatt, el

Hyresinformation:

Kontakta oss gärna idag för mer info eller visning på plats.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Kv. Stettin 9

Byggår:

1967

Renoveringsår:

2022

Våningsplan:

1 av 6

Antal rum:

18

Planlösning:

Bifogar planritning i annonsen.

Energiklass:

Motsvarande Miljöbyggnad Silver, (solceller på taket finns dessutom)

Teknisk information

Takhöjd:

2,5 m

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Lokalen kan nås via:

Lastkaj finns på plan -1

Ventilation:

FTX

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Ta chansen att ha nära till underbara Djurgården med underbara promenadstråk som uppskattas av hela Stockholm. Naturen möts av den härliga citypulsen som ligger på andra sidan fältet. Du har närhet till Gärdets och Östermalms utbud av matbutiker, shopping och mysiga restauranger.  Bortom Gärdesfälten ligger vackra Tessinparken med stora gröna ytor att avnjuta under årets varmare månader. Det finns joggingstråk för den aktive och parklek för dom små.

Företag i närheten:

Bara Posten & Nordiska Galleriet Group

Parkeringsmöjligheter/garage:

Varmgarage finns i huset med ett antal tillgängliga platser som f.n. kostar 1500-1800 kr/mån/plats exkl moms beroende på t ex läge i garaget. Det finns även ca 40 "dagplatser" genom ett samarbete med grannfastigheten, bostadshuset 79 & Park som går att hyra för f.n. 1050 kr/mån/plats exkl moms.

Närservice:

Ica Värtan 10 min gångavstånd. Finns flera trevliga restauranger i närområdet.

Skyltläge:

Möjlighet till skylt på fasad finns

Vägbeskrivning:

Flera busslinjer såsom 76, 72, 1 och 79 passerar och stannar intill fastigheten. Man når även T-Karlaplan och T-Gärdet till fots.

Kommunikationer

Flera busslinjer såsom 1, 76, 72 och 79 passerar och stannar intill fastigheten. Man når även T-Karlaplan och T-Gärdet till fots.
Sandhamnsgatan 63C