E A Rosengrens gata 23

Västra Frölunda
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

2 165 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor

Stor lager och kontorslokal med egen inhägnad markyta

Här erbjuds en stor lagerlokal på markplan som har både varmlager och en del oisolerat lager. I lokalen finns 3 markportar och en port med lastkaj som är alla är 3x3 meter stora, en takhöjd som varierar mellan 8,5 och 7,6 meter och en egen inhägnad yta utanför fastigheten på 1200 kvm. Det finns också kontor och konferensrum på alla tre våningar, med det största kontoret högst upp i huset. Lokalen kan hyras i befintligt skick eller genomgå en renovering för att anpassas efter era behov. Ni får möjligheten att vara med och tycka till om hur renoveringen ska genomföras för att passa er verksamhet i funktion och pris. Välkommen på visning!

Ytor

  • Total yta:

    2165 m2

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger i direkt anslutning till Dag Hammarsköldsleden med fantastiskt skyltläge och ett stenkast till både Frölunda Torg och Köpcenter 421 med såväl service och restauranger. Högsbo genomgår just nu en långsiktig förvandling där man går från att vara ett renodlat industriområde till att bli en blandstad, det vill säga en handels- och mötesplats där många olika verksamheter ryms och där näringsliv samsas med boende, handel, restauranger och samhällsfunktioner av olika slag.

Kommunikationer

Bra möjligheter att åka kollektivt med busshållplats ca 250 m från fastigheten som trafikeras av två linjer. Det tar ca 5 min att resa till Marklandsgatan som är en knutpunkt för bussar och flera spårvagnslinjer alternativt 10 min för att ta sig till Radiomotet där man enkelt reser mot stan eller kranskommunerna.
E A Rosengrens gata 23

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum