Nobelvägen 66

Sorgenfri , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 500 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking

Flexibla och anpassningsbara lokaler med närhet till kommunikationer!

Missa inte chansen att hyra en del i denna fina fastigheten till en bra hyresnivå. Här har du nära till det mesta. Fastigheten ligger i ett av de stora utvecklingsområderna i Malmö - Industristaden och Sorgenfri. De norra delarna av Sorgenfri ska successivt utvecklas till att bli en del av innerstaden med en tät kvartersstruktur och en blandning av bostäder och verksamheter. Här har du närhet till både Södervärn och Värnhem. 

Restaurang finns i huset och parkering hittar du utanför fastigheten. Det finns även möjlighet att hyra till inhägnade lagerytor. Fastigheten är tillgänglighetsanpassad och hiss finns. 

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

  • Total yta:

    1500 m2

Bekvämligheter

Besöksparkering
Dusch
Elbilsplatser
Fiberanslutning
Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Lastkaj
Lastport
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Reception
Restaurang
Serverrum
Skyltläge
Telefonbås
Verkstad
WC

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Omgivning

Företag i närheten:

EON, Malmö stad

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkering finns på fastigheten.

Närservice:

Nära till Willys, ICA, restauranger, cafeer etc

Skyltläge:

Mycket bra!

Kommunikationer

Gångavstånd till både Värnhem och Södervärn som är två av Malmös tre stora busshubar. Bussen går direkt utanför fastigheten.
Nobelvägen 66

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare och företräder fastighetsbranschens mest progressiva kunder. Bolagets hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom transaktion, värdering & analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning, förvaltning samt försäkringsförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige och på Island med huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner