Amund Grefwegatan 11, Landala

Centrum , GÖTEBORG
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

196 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Butik

Hyresledig butikslokal på Landala Torg med bra exponeringsläge.

Stora skyltfönster och entré i markplan. Trevligt gångstråk precis utanför entrén. Vy över Landala Torg från lokalen. Lämplig till butik. Ej matservering. Ingen övertagskostnad. Lokalen har Framtidens Bredband indraget i lokalen som ger tillgång till ett öppet bredbandsnät med mycket hög kapacitet (1000 Mbit/sek).

Övrig information

Övrigt:

Fastigheten ägs av Bostadsbolaget och lokalerna hyrs ut av GöteborgsLokaler. Båda bolagen ägs av Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för en hållbar stad, öppen för världen. GöteborgsLokaler äger och förvaltar 160 000 kvm lokaler för vilka bolaget ansvarar för uthyrning, tekniska förvaltning och utveckling av fastigheten. I dessa fastigheter är samtliga ytor lokaler. Bolaget externförvaltar ytterligare 254 000 kvm med annan fastighetsägare. För externförvaltade fastigheter ansvarar GöteborgsLokaler för uthyrning av lokaler, avtalsfrågor, centrumutveckling och för hyresadministration, medan fastighetsägaren ansvarar för den tekniska förvaltningen och underhåll. Sammanlagt omfattar GöteborgsLokalers fastighetsförvaltning 414 000 kvm kommersiella ytor, vilket gör oss till en av Göteborgs största kommersiella fastighetsförvaltare.

Ytor

  • Total yta:

    196 m2

Ekonomi

Tillträde:

Omgående. Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Landala 10:20

Omgivning

Omgivning/natur:

I en anrik miljö bland landshövdingehus, hittar du denna trivsamma mötesplats. Landala Torg är ett centrum i centrum, här kan du hitta det mesta du söker. Livsmedelshandel och en bra mix av specialaffärer och systembolag. Från Landala är det nära till det mesta. Avenyn och Götaplatsen med sitt kulturella och kommersiella utbud ligger på bara några minuters gångväg. Chalmers tekniska högskola inom nära räckhåll. Landala Torg kan också stoltsera med en squash-anläggning och ett stort gym.

Kommunikationer

Bra med kommunikationer till och från Landala Torg. Flera spårvagns och busslinjer trafikerar i närområdet däribland Flexlinjen. Spårvagnshållplatsen Kapellplatsen ligger i anslutning till torget. Det finns även styr & ställ cyklar under säsong. Då torget ligger centralt tar det endast ca. 10 minuter att promenera till centrum/Avenyn. Goda parkeringsmöjligheter nära lokalen för besökare.
Amund Grefwegatan 11, Landala