Bönekullevägen 2

Göteborg
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

348 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor
På denna industrifastighet erbjuds möjligheten att hyra 348 kvm där ytan kan anpassas till viss del efter behov och önskemål. Lokalen har entresolplan med kontor, omklädning, kök etc. på ovan- och undervåningen. Lokalen kan med fördel användas som lager-/logistiklokal. Tillgång till höga industriportar i form av vikportar inklusive entrédörr. Parkeringsmöjligheter finns på fastigheten och är asfalterad. Total yta: 348 kvm Lager: 252 kvm Kontor/kök/omklädning: 48 kvm Entresol med kontor: 48 kvm Två portar Port 1 (h x b): ca 4,60 x 4,50 m Port 2 (h x b): ca 4,60 x 3,50 m Lägsta takhöjd, till balk: 6 m Hiss finns oljeavskiljare finns Lokalen har bergvärme, solceller håller på att installeras på taket och fiber är installerat. Tillgång till parkering finns på fastigheten. Välkommen att kontakta oss för mer information och anmäla ditt intresse!

Ytor

  • Total yta:

    348 m2

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är belägen i ett mycket bra läge med närhet till industri, hamn och stad samt med nära anslutning till Norrleden, en huvudväg för bl.a. tung trafik till, från och förbi Göteborgs hamn. I närområdet ligger Säve flygplatsområde där man har spännande utvecklingsplaner som bl.a. inkluderar logistik- och verksamhetslokaler samt forskningsanläggningar. Framtidens nav för hållbar och modern logistik- och fordonsutveckling med bl.a. en storsatsning på autonoma och elektrifierade fordon där testbädden SEEL har stor delaktighet. Man har beräknat att dessa nya logistik- och verksamhetslokaler kommer att skapa ca 6000 nya arbetstillfällen. Dessutom ligger Volvos huvudfabrik för tunga lastvagnar i närområdet och nu tillkommer även uppförandet av deras nya batterifabrik. Mycket händer alltså i området och detta är en fantastisk möjlighet att få vara en del av utvecklingen.

Bönekullevägen 2

Om Svensk Fastighetsförmedling

Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 butiker och 1 250 medarbetare runtom i hela landet och i Spanien. Våra lokala butiker drivs av engagerade franchisetagare och koncernen ägs av över 700 medarbetare. Svensk Fastighetsförmedling har under flera år utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Vårt fokus är att vara ledande idag och i framtiden. Under 85 år har vi skapat nya erbjudanden och utvecklat mäklarbranschen. 2021 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling nästan 32 000 bostäder till ett värde av cirka 87 miljarder kronor. Koncernen består idag av Svensk Fastighetsförmedling och Ordna Bolån.

Svensk Fastighetsförmedling

Wieselgrensplatsen 23

417 17 Göteborg

www.svenskfast.se

Fler annonser från Svensk Fastighetsförmedling