Holmsgatan 2

Centrum , Borås
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

55 - 416 m²

Hyra

Tillträde

Enligt ök.

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor
  • Restaurang & café

Ta chansen att etablera er verksamhet på Posttorget i Borås

Nu finns möjlighet att etablera sig på Borås nyaste torg längs med ån Viskan, nämligen Posttorget. Längs ån Viskan finner du flera restauranger och caféer. 

Posttorget invigdes 1 Oktober 2022 efter några månaders renovering. Fastigheten genomgick nyligen en konvertering från kontor till lägenheter. I samband med detta byggdes det även på två våningar med lägenheter.

I skrivande stund finns 4 st lokaler, varav 3 st lediga med direkt anslutning till torget via glasdörrar omgivna av stora glaspartier. Lokalerna är i storlekarna 48 kvm, 362 kvm samt 416 kvm. Möjlighet till att öka eller minska ytan finns vid behov. Till samtliga lokaler går det att ansöka om uteservering.

Välkommen att kontakt oss för en visning!

Övrig information

Övrigt:

För mer information kontakt oss eller ladda ner bifogat dokument.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Övrigt 55 416

Ekonomi

Tillträde:

Enligt ök.

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger mitt i centrala Borås alldeles intill Viskan och någon minuts promenad till Stadsparken och Stora Torget.

Kommunikationer

Torget ligger ett stenkast från Borås Resecentrum.
Holmsgatan 2

Om Parler Real Estate Partner AB

Parler erbjuder ett kvalificerat tjänsteutbud kopplat till kommersiella lokaler. Med flera års erfarenhet inom fastighetsbranschen vet vi vad som krävs för att landa rätt i en lokalförmedling. Med stor entusiasm och högt engagemang tar vi oss an lokalförmedlingsuppdrag för alla typer av lokaler. Behöver du hjälp att hitta rätt lokal? Kontakta oss så hjälper vi dig kostnadsfritt att hitta din drömlokal! Vi hoppas att vi hörs!

Parler Real Estate Partner AB

LILLA BROGATAN 31

503 35 Borås

parler.se

Fler annonser från Parler Real Estate Partner AB