Motorgatan 2

Kvillebäcken , Göteborg
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

240 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor

Fint och yteffektivt kontor på Backaplan.

Här finner ni ett fint samt yteffektivt kontor om ca 240 m2 mitt på centrala Backaplan. Nära till all slags service och bra kommunikationer. Lokalen innehåller stora arbetsytor med fint ljusinsläpp och ett rum med laboratorieutrustning.

Övrig information

Övrigt:

Relier är en av Sveriges största förmedlare av kommersiella lokaler, vi förmedlar årligen ca 100 000 kvm lokalyta. Vi har uppdrag av fastighetsägare och andra företag som önskar hyra ut sina lediga lokaler. Relier kan erbjuda Er hela vårt kontaktnät och kostnadsfritt presentera er intressanta lokaler. En kontakt med oss ger 1 000 lokalalternativ i Sverige, kontakta oss redan idag så tar vi ett förutsättningslöst möte. Besök gärna vår hemsida, www.relier.se, för fler alternativ och mer information.

Ytor

  • Total yta:

    240 m2

Ekonomi

Tillträde:

Omgående

Utförande

Våningsplan:

1

Omgivning

Omgivning/natur:

Lokalen ligger mitt på köpcentrumet Backaplan.

Närservice:

All möjlig tänkbar service från restauranger till alla tänkbara handelskedjor.

Kommunikationer

Mycket smidigt att ta kollektivtrafiken till lokalen. Backaplan är en knutpunkt för expressbussarna samt flertalet spårvagnar. Under 10 minuter tar du dig från centralstationen till Backaplan.
Motorgatan 2

Om Relier - Real Estate Advisor

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Relier - Real Estate Advisor

Sven Källfelts gata 206

426 71 Västra Frölunda

www.relier.se

Fler annonser från Relier - Real Estate Advisor