Regnbågsgatan 3

Lindholmen , Göteborg
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

66 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor

Här finns möjlighet att hyra en mindre kontorslokal mitt på Lindholmen.

Vi kan här erbjuda en möjlighet att hyra ett mindre kontor om ca 66 kvm, mitt på Lindholmen. Lokalen har en öppen planlösning för arbetsplatser samt ett inglasat rum som går att använda antingen som mötesrum eller kontor. Pentry och plats för lunchbord finns samt en toalett. Lokalen har en modern standard och ett härligt ljusinsläpp via stora fönster. Fastigheten ligger precis bredvid busshållplatsen på Regnbågsgatan och det är gångavstånd till det mesta som Lindholmen har att erbjuda. Man når kontoret via gememsamt trapphus och på samma våningsplan finns ett mötesrum om ca 66 kvm som går att boka vid behov. Hör gärna av dig till oss på Relier för mer information!.

Ytor

  • Total yta:

    66 m2

Ekonomi

Tillträde:

Omgående

Utförande

Våningsplan:

3

Omgivning

Omgivning/natur:

Lindholmen är Göteborgs mest expansiva område och du kan hitta verksamheter inom ex innovation, fordon och media. Det är ett område med liv i rörelse och det finns både mycket företag och bostäder. Ett område som ständigt utvecklas. Det är ett vattennära läge med fina utsikter och det finns många olika alternativ för caféer och restauranger. Att äta vid kajkanten sätter en extra guldkant på arbetsdagen.

Kommunikationer

Det finns goda möjlighet till både parkering och att åka kollektivtrafik som t.ex buss och färja.
Regnbågsgatan 3

Om Relier - Real Estate Advisor

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Relier - Real Estate Advisor

Sven Källfelts gata 206

426 71 Västra Frölunda

www.relier.se

Fler annonser från Relier - Real Estate Advisor