Elektravägen 12

Hägersten
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

265 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

I huvudsak rumsindelat kontor i renoverad fastighet!

Rumsindelat kontor på andra våningen i välbelägna Västberga uthyres till ny hyresgäst! Tre wc. Mötesrum, pentry med pausyta. Kontoret ska renoveras, bilderna i annonsen är referensbilder från fastigheten.

Ytor

  • Total yta:

    265 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Elektravägen 12

Renoveringsår:

2004

Våningsplan:

2 av 3

Dokument

Teknisk information

Ventilation:

Mekanisk ventilation

Omgivning

Närservice:

I området finns flera lunchalternativ, bland annat trevliga Brisket & Friends!

Kommunikationer

T-bana: Midsommarkransen 10 min promenad Bussar: Flera bussar passerar i närheten. Bland annat buss 134 (Liljeholmen till Östberga) och buss 143. Tvärbana: Årstaberg Pendeltåg: Ta bussen till Älvsjö för ett lätt byte till pendeltåg Trafikleder: E4 ligger knappt 1 min med bil från lokalen.
Elektravägen 12

Om New Property AB

New Property är en ledande fastighetsrådgivare med ett heltäckande erbjudande från uthyrning till transaktion. Vi är den största uthyraren i Stockholm och möjliggör fastighetstransaktioner över hela Sverige. Vi har ett nytt sätt att se på fastighetsrådgivning som bygger på de förtroendefulla relationerna vi skapar, bekräftat i det stora antalet återkommande kunder. För oss står alltid kunden i centrum. Vi är länken mellan fastighetsägare och hyresgäster - säljare och köpare. Vi är experter på uthyrning, fastighets- och investeringsrådgivning. Vårt dedikerade team har gedigen erfarenhet, marknadsinsikt och engagemang av att skapa bestående värden för våra kunder. New Property grundades 2005, och har vuxit genom organisk tillväxt till att idag vara ett partnerägt bolag med ett team av 30 erfarna fastighetsrådgivare.

New Property AB

Nybrogatan 39

114 39 Stockholm

www.newproperty.se

Fler annonser från New Property AB