Andra Långgatan 31

GÖTEBORG
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

9 - 27 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Industri & verkstad

Förråd 9-27 kvadratmeter

Förråd uthyres i källaren av vår kontorsfastighet på Andra Långgatan 31. Förråden lämpar sig bäst för att magasinera möbler, kontorsmaterial eller dylikt. Förråden finns i olika storlekar från 9-27 kvadratmeter. Kontakta oss för mer information!

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Industri & verkstad 9 27

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Omgivning

Omgivning/natur:

Med projekt Masthuggskajen växer Göteborgs stadskärna västerut, här planeras en blandstad bestående av bostäder, kontor och handel. På så vis får Linné, Masthugget, Majorna och Centrum en tydligare koppling till älven och en ny hållbar stadsdel bildas.

Närservice:

I kvarteren kring Järntorget och i synnerhet Långgatorna sjuder det av liv både dag som kväll. Det finns ett rikt utbud av restauranger och butiker att tillgå.

Kommunikationer

Spårvagnshållplats ligger direkt utanför fastigheten, hållplats Första Långgatan. På ett par minuter promenerar man till Järntorget som är en knutpunkt för kollektivtrafiken. Oskarleden med Götatunneln förbinder biltrafiken med de stora lederna.
Andra Långgatan 31

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

balder.se

Fler annonser från Fastighets AB Balder