Victor Hasselblads gata 16 A-B

Högsbo/Sisjön , Västra Frölunda
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

428 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Nyrenoverat kontor efter era behov!

Lokalytan är idag betong ren och kommer utformas efter era önskemål, ytan kan variera från 428 kvm och upp emot 650 kvm. Parkeringsplatser finns i anslutning till fastigheten samt en trevlig uteplats.

Övrig information

Övrigt:

Nyrenoverad och toppmodern kontorsfastighet.

Ytor

  • Total yta:

    428 m2

Utförande

Planlösning:

Här presenteras ett förslag på 428 kvm med öppen planlösning samt ett lager. Fastigheten har genomgått en totalrenovering både exteriört och interört.

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger i direkt anslutning till Dag Hammarsköldsleden med fantastiskt skyltläge och ett stenkast till både Frölunda Torg och Köpcenter 421 med såväl service och restauranger. Högsbo genomgår just nu en långsiktig förvandling där man går från att vara ett renodlat industriområde till att bli en blandstad, det vill säga en handels- och mötesplats där många olika verksamheter ryms och där näringsliv samsas med boende, handel, restauranger och samhällsfunktioner av olika slag.

Närservice:

Omklädningsrum, Besöksparkering

Kommunikationer

Busshållplats precis utanför entrén. Närhet till både Radiomotet och Frölunda Torg och Marklandsgatan.
Victor Hasselblads gata 16 A-B

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum