Boställsvägen 4

Örebro
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

229 - 429 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Kontor i bästa läge på populära Aspholmen

Kontor i bästa läge på populära Aspholmen.

Övrig information

Övrigt:

Kontorsfastighet.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 229 429

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger på Aspholmen, ett av Örebros mest attraktiva områden. Ca 3 km till centrum.

Närservice:

Fastighetens korta avstånd till centrum gör att serviceutbudet finns nära till hands. Örebro har ett stort utbud av sport-, kultur- och fritidsaktiviteter. Staden har också en bra variation av lunchrestauranger och caféer. Kommunen i Örebro har även satsat på cykelleder runt om i staden. Gustafsvik's Golfklubb håller till 1 km från fastigheten, de erbjuder god mat och samarbetar med några av Örebros många hotell.

Kommunikationer

Kort gångavstånd till busshållplats där bussen avgår med jämna mellanrum till centrumkärnan på ungefär 15 minuter. Fastigheten är lätt att nå från E18. E18 och E20 går igenom kommunen och avståndet till Stockholm och Göteborg är 20 respektive 30 mil. 1,6 mil från fastigheten ligger Örebro flygplats har dagliga turer till Stockholm, Köpenhamn och Oslo. Järnvägsstationen är belägen cirka 1 km bort och tåget tar dig till Stockholm på 2 h.
Boställsvägen 4

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum