F.O. Petersons Gata 2

Västra Frölunda
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

2 300 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Lager & logistik
  • Kontor

Lager med kontor/ showroom centralt i Högsbo!

Höglager med både markport och lastkaj samt omklädningsrum mitt i södra Högsbo med närhet till större leder. Här finns butik/showroom och kontor i två plan, samt portar från inhägnad väderskyddad lastgård.

Övrig information

Övrigt:

Kontorshus med servicebutiker och restaurang samt en stor lagerbyggnad.

Ytor

  • Total yta:

    2300 m2

Omgivning

Omgivning/natur:

Högsbo-Sisjön industriområde har vuxit fram till att bli Nordens största företagsområde med drygt 1000 företag. Högsbo-Sisjön industriområde ligger i sydvästra Göteborg inte lågt från Frölunda torg och Mölndals centrum. Det centrala läget och närhet till stora trafikleder har gjort området mycket attraktivt för företag i olika branscher.

Närservice:

Fastigheten ligger i Högsbo industriområde och här är serviceutbudet stort. I området finns dagligvaruhandel, köpcentrum, restauranger, gym och bank.

Kommunikationer

Kommunikationen från F.O. Petersons Gata 2 är mycket god. Från fastigheten kommer du snabbt och lätt ut på Dag Hammarskköldsleden. Den kollektiva kommunikationen är också bra, precis utanför fastigheten finns en busshållsplats. Därifrån går buss nr 82 samt buss nr 758. Dessa bussar går med ca 30 minuters mellanrum till centralstationen.
F.O. Petersons Gata 2

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum