Lagercrantz plats 5

Borås
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

325 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Kontor i historisk byggnad på gamla regementet!

Ljusa kontor med högt i tak och vackra fönster i unik byggnad på historiska regementet i Borås. Bara 1,5 km från Borås centrum ligger gamla regementet med fina grönområden utanför dörren. Nu har vi ett kontor på 325 kvm en trappa upp i gamla kanslihuset. Det finns väl fungerande kollektivtrafik till området och gott om parkeringsplatser i anslutning till fastigheten.

Övrig information

Övrigt:

Charmig fastighet på gamla regementet I-17 med fina ytor med högt i tak.

Ytor

  • Total yta:

    325 m2

Utförande

Våningsplan:

2

Omgivning

Omgivning/natur:

Fina grönytor och närhet till friluftsområdet vid Pickesjön

Närservice:

Det finns gott om parkeringsplatser på området

Kommunikationer

Lättillgängligt för bilburna, tar ca 35 minuter till Göteborg. . Busshållplats finns på området med turer till resecenter. Goda kommunikationer med buss samt tåg. Borås ligger 6 mil från Göteborg och 35 km till Landvetter. Motorväg hela vägen mellan Borås och Göteborg.
Lagercrantz plats 5

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum